Griezelig Halloween vieren bij de Julianatoren in Apeldoorn!

Een dagje uit is al geweldig. Maar als het dan ook nog eens 27 graden is midden in oktober, dan wordt dat dagje uit helemaal geweldig! Afgelopen zaterdag ging ik met mijn man en twee kinderen naar Julianatoren in Apeldoorn.

Jonge kinderen bij de Julianatoren in Apeldoorn

Mijn zoontje is nu vier en mijn dochtertje net 1. Wanneer ik een dagje weg wil, kijk ik altijd wat er te doen is voor mijn kinderen. Bij de meeste parken kan onze zoon (1.10) in bijna de helft van de attracties niet en dat is zonde. En dan heb ik het nog niet eens over al die paaltjes waarbij hij bij de ene wel 1.10 is en bij de ander weer niet. Maar genoeg daarover. Bij de Julianatoren zag ik dat hij in bijna alle attracties kon. Eens uittesten of dat echt zo is en hoe gaaf hij het vindt.

Binnenkomst bij de Julianatoren in Apeldoorn

Het parkeerterrein is klein en toen wij eraan kwamen al vol. Met gebaren werd ons gemeld om terug te rijden. Bij de rotonde hebben ze namelijk nog een parkeerplaats. Wel vier keer zo groot als die ze ervoor hebben en pendelbussen! Want deze parkeerplaats ligt wel op een eindje lopen. De bussen zijn groot, dus er passen genoeg mensen in. En ze hebben er drie. Bij de parkeerplaats voor het park staat een doolhof en een soort spookhuis vanwege Halloween. Spannend!

Halloween in de Julianatoren

Op alle openingsdagen in oktober is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig versierd. Kom verkleed en show je outfit op de Griezelcatwalk en maak kans op te gekke prijzen. Spook mee bij Jul’s Griezelfeest. Maak een tocht door het Griezeldoolhof, gemaakt van stro, waarin echte griezels ronddwalen. Dans de griezelpassen mee met Julia tijdens haar Halloween Dansles. En griezel samen met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens de Spookshow ‘De spoken van Griezelstijn’. #HalloweenindeJulianatoren is te gek!

Veel attracties op een kleine ruimte

De Julianatoren in Apeldoorn is slim gemaakt. Er staan veel attracties op een kleine ruimte. Genoeg te doen! Een aantal attracties worden maar door twee mensen bediend. Om de drie attracties staan speelgoedhekken en er zijn 3 verschillende ingangen. Voor elke attractie een ingang. De rijen zijn klein en overzichtelijk. Aan de overkant is er 1 uitgang. De attracties worden op 1 plek bediend en gaan tegelijkertijd aan. Erg handig en slim! Verder hoef je maar een paar stappen te zetten en je bent bij de volgende. Onze zoon keek zijn ogen uit en wilde overal in.

Genoeg te doen.

Er is genoeg te zijn en te bleven. Onze zoon mocht overal in en deed dat dan ook met veel enthousiasme. We werden van de ene attractie naar de andere getrokken. Dino’s, piraten, botsauto’s, een junglesafari en de achtbaan. Genoeg om je de hele dag te vermaken. En dan mijn dochter van net 1. Een kleine dreumes die het liefst ook overal in wil. En dat kon! Er zijn genoeg attracties waar je hele jonge kinderen in mee kan nemen. Zo heb ik mijn dochter (op schoot) meegenomen op een safari, langs de kabouters en de dino’s bezocht. Ze vond dit zo leuk dat ze boos werd toen ze eruit moest. Kortom, ook zij had een geweldig dag

De Shows

En dan zijn er ook nog de shows die je kan bezoeken. Een aanrader is de show van Cas de Ranger. Wat doet hij het geweldig. De kinderen hingen aan zijn lippen. Hij bespeelt het publiek en zorgt dat iedereen mee doet. Ik begreep dat hij zijn eigen youtube kanaal heeft. Een aanrader om op te zoeken. De andere shows hebben we helaas niet kunnen zien. Het was zo druk in het park (heerlijk weer was de oorzaak) dat we eerst alles wilden doen. En zelfs dat is ons niet gelukt. Een goede reden om nog eens terug te gaan, want de rest willen we ook nog doen!

Het stillen van een hongerige maag

Van zoveel leuke dingen krijg je trek en in het park zijn er genoeg gelegenheden en tentjes om iets lekkers te scoren. Bij Jul´s cafetaria haalde wij onze lunch. Dichtbij de keuken stond een tafel waar Juul (een beeld) zat. Helaas al bezet, dus gingen wij lekker buiten op de picknickbanken zitten. Wij bestelden het kinderpakket, een hamburgermenu en een frikandelmenu. Wat een hoop krijg je! En de button die in het blauwe pakket zat werd gelijk door onze zoon op zijn shirt gedaan. Wij hebben in ieder geval heerlijk gegeten.

Complimenten

Wij zijn doorgegaan totdat het park echt helemaal dicht ging. Mijn zoontje vond het erg jammer dat we weg moesten. Zo erg heeft hij het naar zijn zin gehad. Wat mij op viel is dat alle medewerkers erg kindvriendelijk zijn. Ze praten vooral tegen de kinderen en dat is ook niet overal. Het park ziet er schoon uit. Zelfs tijdens zo’n drukke dag als afgelopen zaterdag. De wc daar in tegen was niet zo schoon maar.
Kortom, wij hebben een heerlijke dag gehad en allebei onze kinderen hebben genoten. En je weet wat ze zeggen… “ Als je kind geniet, dan geniet jij ook”


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥