Close

Superleuke Lenteweken bij Kinderpretpark Julianatoren

Van 19 april tot en met 5 mei vinden de Superleuke Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. Wij waren voor de bij de opening van de nieuwe attractie De Hoge Hoed!

Een van de favoriete pretparken van Miya is de Julianatoren. Ze vraagt zeker 1x per week wanneer wij weer gaan. Op zaterdag 20 april moest zij afzwemmen voor haar B, en leek het ons een superleuke verrassing om dan met haar beste vriendinnetje naar de Julianatoren te gaan.

Toevallig was daar ook de opening van een nieuwe attractie De Hoge Hoed!

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’

Op zaterdag 20 april opende pretpark directeur Meneer Kaasgaaf ‘De Hoge Hoed’; een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren! De attractie biedt plaats aan acht personen. Langzaam worden de stoere jongens en meiden omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort.Keira was 1 van de gelukkigen die mee mocht op het allereerste ritje! Zij vond het echt heel leuk, en is er dan later nog zo een 6x in geweest met haar vriendin!

De Hoge Hoed

Deze nieuwe ‘thrill ride’ attractie is speciaal voor de kids met stalen zenuwen! De vrijevaltoren is 10 meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, wordt iedereen langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort. De Hoge Hoed vind je bij de entree van het pretpark.
Er zijn nog wat nieuwe dingen in het park die je niet mag missen deze vakantie!

Cas de Ranger

Het sinds vorig jaar geïntroduceerde karakter Cas de Ranger maakt tijdens de meivakantie een comeback met een nieuwe educatieve show waarin hij de bezoekers klaar stoomt om op avontuur te gaan in de Experience; een spannend bospad waar je heel veel kunt ontdekken over planten, bomen, en dieren die leven in de bossen rond het Apeldoornse pretpark.

Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel

In de grote Dino en Dina bouwshow gaan de kinderen, samen met Dino en Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. De show richt zich op kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar. De show vindt plaats op het nieuwe Pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten. Het verhaal; Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!

Veel plezier!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang