#OOTD | 3 Jurken – 3 verschillende lengtes | Zo lijk je slanker!

Ik heb een enorme pens. Helemaal in verhouding met de rest van mijn lichaam. Ik wil dat dan ook altijd bedekken. Andere vrouwen hebben het meer op de heupen, en weer anderen op hun enkels bijvoorbeeld. Ik vond 3 jurken die leuk staan en lekker afkleden! 

De lange jurk aka Maxi dress

Ik ben dol op lange jurken. Ik voel mij daar heel vrij en relaxed in. Helemaal als ze los zitten als deze. Je kunt er in ademhalen en even uitbuiken wanneer nodig. Wat ik vooral fijn vind aan dit model is dat het boven net wat strakker zit. Zo kan ik mijn betere delen een beetje mooi uit laten komen. Ook is het dan niet meteen een soepjurk. Droeg ik vroeger eigenlijk alleen een lange jurk met cowboylaarzen of slippers. Tegenwoordig durf ik mijn gympen eronder aan te dragen. Schijnt ook helemaal de trend van de zomer te zijn, dus lucky me!

Denk er bij lange jurken aan dat je niet een te strak bovenlijfje hebt en dan zo een band erom heen, dan lijk je heel snel zwanger. Als je dat niet bent, is dat gewoon niet zo prettig om steeds felicitaties te krijgen. Ook een jurk die helemaal wijd is kan heel gaaf staan, maar let op dat het patroon niet te druk is. Je kunt dan beter voor strepen, blokken of een ff kleur gaan als je wilt afkleden.

De jurk is trouwens van ome Ali 😉

De mini jurk!

In heel korte jurkjes voel ik mij minder prettig. Ik heb best wel een soort van kraters op mijn benen en dan staat mini niet zo heel leuk. Het rare is wel dat ik daar minder last van heb dan van mijn buik bijvoorbeeld. Toevallig zag ik bij mijn @wannabefitmoms buddy een super leuke knalrode jurk met bloemen van de H&M. Toevallig was die net uitverkocht, maar ze hadden wel deze met streepjes.

Nou hoor je vaak dat je geen strepen in de breedte moet dragen, maar zelf heb ik het idee dat het geen zak uitmaakt. Helemaal als de strepen net over de randen van je buik gaan zie je die kwabjes veel minder. Ik denk zelf dat bij een wat strakker model als dit, het best wel tekent, dus een drukker motief of een streepje weer juist heel leuk maakt.

De midi dress!

Beide jurken zijn van Lolly’s Laundry. Precies hetzelfde model maar beide een heel ander patroon. Het is een beetje een los model waardoor het eigenlijk een beetje vormloos is. Maar dat is nou juist wta het zo leuk maakt. Dat en het patroontje natuurlijk. Je ziet er echt niets in. Zo lijk je gewoon een stuk slanker. Ook doordat het wat losser zit en je niets kunt onderscheiden. Dus ook geen heupen of dikke buik. Ik vind dat zelf wel heel prettig. Heb je nou een heel flinke voorgevel dan zijn deze modellen wat moeilijker. Vooral omdat bij deze jurken er geen stretch in de jurken zit. Maar dit materiaal zorgt er wel weer voor dat het zo mooi langs je lichaam valt. Dat is niet altijd het geval bij Dameskleding.

Wat is jouw favoriete jurk van deze 4?

#dress #summerdress #zomerjurk

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

7 gedachten over “#OOTD | 3 Jurken – 3 verschillende lengtes | Zo lijk je slanker!”

  1. Model van met het streepje vind ik het leukste, ook precies het model wat mij het beste staat. Zou hem alleen net ff langer willen.

  2. Ik vind ze alle drie super, alleen zou ik zelf de wat kortere ook niet zo snel dragen. Dat gesjor naar beneden om me comfy te blijven voelen. Nee, daar pas ik voor hoor. Het staat heel leuk bij anderen. Draagcomfort is ook belangrijk 😉

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: