Close

Just BIB Labels

Ik ben dol op nieuwe labels ontdekken, en vond het dus ook geweldig om uitgenodigd te worden voor de nieuwe en eerste vakbeurs op dit gebied. BIB staat voor Back In Business. In het verleden hebben vakbeurzen als Showroom en Labelexpo laten zien dat het belangrijk is om een extra platform te geven aan de inkoper naast bestaande beurzen. Doordat deze beurzen zijn weggevallen is er een ‘gat’ ontstaan waardoor vele inkopers merken dat ze iets missen in het huidige Nederlandse beursaanbod.

Just BIB Labels catwalk

Wij kwamen net op tijd binnen voor de catwalk show. Hier zagen we merken die ik persoonlijk nog niet kon. De modellen kwamen via PM Fashion Events, haar en make up was verzorgt door Mieke Petiet. In de show liepen de modellen Wendy, Valerie, Marije, Marie, Leonie, Denice en Suzanne. Stuk voor stuk mooie, en real size modellen. Ik vond dat fijn, want hoe mooi kleding ook op prachtige slanke modellen staat, dat is niet hoe het op een gemiddelde vrouw past. Zo is het toch makkelijker om te zien of zo een merk verkoopbaar is in jouw winkel.just bib labels

Op de beurs vond je fijne draagbare kleding, en veel voor de curvy vrouw. MAT, Kello, en annascholz for sheego sprongen er voor mij echt uit. Ook vond ik Sinature.dk, Sunwear, Milano Italy en iSilk echt fijne merken. Allemaal draagbaar als je zoals ik een tussenin figuur hebt. Maar ook gewoon voor andere maten. just bib labels

Dit was de eerste Just BIB labels vakbeurs, dus nog vrij klein, maar alsnog 80 labels die hun nieuwe collecties lieten zien. Echt de moeite waard dus, en op zeker een concurrent voor de bestaande beurzen. just bib labels

Ik ga even uitgebreid de sites bekijken voor hun wintercollecties, ik denk dat ik daar wel slaag!

Fijne dag!

ps: mijn excuses voor de vage foto s, maar er ging iets mis met mijn camera die dag helaas 🙁

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang