Close
Dansen op Just Dance 2021 doe je samen

Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021

Just Dance 2021 is het nieuwe leuke dans spel op de Nintendo Switch. Gooi die heupen los en kom in beweging!

Ik weet het, het is nou eenmaal makkelijker om op de bank te blijven zitten dan naar buiten te gaan. Hier is de motivatie ook regelmatig ver te zoekn. Helemaal corona geeft een mooi excuus om zo veel mogelijk andere mensen te vermijden. Helaas kun je ook gewoon thuis sporten. En dat is niet stom of saai. Je moet alleen even uitvinden wat je leuk vind.

Vorige keer schreef ik al een review over de Ring Fit Adventure van Nintendo Switch, vandaag geef ik Just Dance 2021 een kans.

Lekker dansen is een top workout

Review Just Dance 2021

Je zou denken dat ik overal enthousiast over ben, maar dat ben ik echt niet. Vanmorgen deed ik eens mee met de live streaming van yin yoga op mijn sportschool. Die les zit altijd vol, dus dit was mijn kans weer eens mee te doen. Nou er is een nieuwe lerares, en wow, na een half uur ben ik van die ellendige stem maar op mijn spijkermat gaan liggen en heb nog 10 minuten aan meditatie gedaan. Niet op de conventionele manier, maar ik doe dan mijn headset op en luist keihard 8D muziek. Ik lig op de spijkermat omdat ik niet gewoon plat op mijn rug kan liggen meer. Ouderdom? Stijf? Het kan van alles zijn. Maar op die mat ligt het echt beter op de grond, en daarna heb ik minder last.

Ik dwaal weer eens af.

De Just Dance 2021 is weer een leuke vorm om echt in beweging te komen. Weet je nog die lange nachten dat je uren achtereen kon dansen? Ze lijken wel 1000 jaar geleden. Weet je dat gevoel nog, hoe lekker dat dansen was. Die even nergens aan denken momenten, gewoon lekker dansen?

Op Just Dance 2021 staat heerlijke muziek. Ik probeer de stappen en de dansjes wel mee te doen, maar eigenlijk geeft het gewoon de wel bekende schop onder de  kont om te gaan bewegen. Lekker dansen, even niks. Een half uurtje dansen heeft heel veel effect op het lichaam. Denk aan:

  • het humeur
  • je hart
  • de bloedsomloop
  • conditie
  • hormonen
  • gewicht

En weet je wat ook nog leuk is? Heb je nou kinderen, laat ze lekker mee doen. Ik kreeg zelfs de puber zover dat ze toch wel even mee wilde doen, en schrik niet, ze lachte gewoon even echt. In een tijd waar we niet zoveel kunnen doen, is dit zeker weten een aanrader om met de kinderen te doen. Zelfs de allerkleinsten kunnen lekker mee huppelen want die vinden dat prachtig en gezellig.

Alvast heel veel plezier!

Klik op Just Dance 2021 om de game ook te bestellen.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang