Close
Just Like Me backstage cAnne van Zantwijk 3 Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

Het kon natuurlijk niet uitblijven; een serie over vloggers! Just like me gaat nu dan even op de zomerstop, maar om de zomer door te komen geef ik een gesigneerde cd met hun laatste liedjes weg! Doe je mee?

De zomerstop van Just like Me

Net als de meeste series van TV komt er ook een zomerstop bij Just Like Me. Dit betekent wel dat ze na de zomervakantie weer terug komen met een nieuw seizoen. Voor de fans dus goed nieuws!Just Like Me backstage cAnne van Zantwijk 5 Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen

Waar je vroeger graag presentator wilde worden, is het meest populaire beroep op dit moment wel vlogger zijn. Het is dan ook een beroep die je echt kunt proberen. Je kunt zelf je telefoon pakken en een filmpje schieten. Natuurlijk om succesvol te zijn komt er wel veel meer bij kijken, maar zelfs een kind kan hiermee oefenen.

Doordat veel jonge mensen al mega succesvol zijn, is het ook een beroep die de jeugd enorm aanspreekt. Je hoeft hier maar naar buiten te kijken op een zonnige avond en ze staan allemaal voor de witte muur met de mooie boom in de straat een vlog of musical.ly. Nummers worden niet meer uitgewisseld maar het is volg me op Insta/Musical.ly/YouTube. En ik sta serieus verbaasd hoe ze dingen in elkaar monteren ook nog. Ik ben echt niet slecht in editen, maar als ik soms de filmpjes op musical.ly zie van een 10 jarige, dan echt respect.Just Like Me backstage cAnne van Zantwijk 19 Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

De serie Just Like Me

Een serie over vloggers kon natuurlijk niet uitblijven. Just Like Me van Disney Channel is een echte feel good serie, met real life situaties. Voor de wannabe vlogger natuurlijk gewoon echt een serie die je wilt volgen. Ook super leuk is dat ze zelf zingen en daar best populair mee zijn geworden!

[wpdevart_youtube]jZqW3ZbbQUA[/wpdevart_youtube]

 

Just Like Me!

Liz, Tommy, Nina, Max en Zoë zijn video-creators en komen elk weekend samen in de Shake, een coole juice-bar op een boot. Ze helpen elkaar met het maken van nieuwe video’s die daarna online komen en proberen van de Shake weer een drukke ontmoetingsplek te maken. De kanalen krijgen steeds meer subs, maar hoe ga je om met al die online fans? En wie krijgt de meeste volgers?

Het is een serie die leeft onder de jongeren van vandaag, en voor de oudere ouders ook wel iets om te kijken hoe de vloggers de supersterren van tegenwoordig zijn.Just Like Me backstage cAnne van Zantwijk 28 Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

WINNEN!

Om de kinderen even over de zomerstop te helpen, mag ik de nieuwste CD van Just Like Me weggeven. Hij is dan ook nog eens gesigneerd door de sterren van de serie! Hoe leuk is dat om als cadeau te geven voor een mooi rapport bijvoorbeeld.

Ik vind het leuk als je mij liked op social media, en hier een reactie achterlaat.

De winnaar heeft over een week bericht.

Wat vind jij van de vlogger cultuur?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

12 thoughts on “Ik vlog, jij vlogt, wij vloggen.. Met winactie van Just Like Me!

  1. Komt er nog een 3de seizoen aan want ik mis just like me zo erge seizoen 2 was zo leuk

  2. Ik merk dat ik vak geen geduld heb voor vlogs. Even iets lezen is toch makkelijker op de een of andere manier. Toch ben ik wel nieuwsgierig naar deze serie.

  3. Ik had er nog niets van gehoord maar het lijkt me inderdaad iets dat heel hard leeft tegenwoordig. Persoonlijk begrijp ik het vloggen niet altijd, heb liever korte filmpjes met 1 onderwerp. Mijn zoontje is 2 dus heb nog niet veel aan de cd dus ik hoop dat iemand anders er heel blij van word 🙂

  4. Ik kende deze serie nog niet! Ik ben zelf niet zo van het vloggen en vind vlogs eigenlijk niet zo boeiend. Of het moet echt over een specifiek onderwerp gaan.

  5. Ahhh wat leuk! Een serie voor vloggers. Ik vind het zelf eigenlijk wel wat irritant worden, al die kinderen die al pratend tegen hun telefoon door de wijk lopen

  6. Ik had dus serieus nog nooit van Just Like Me gehoord. Maar goed, ik behoor dan ook niet tot de doelgroep. Haha… Ik doe dus ook maar niet mee aan de winactie. 😉

  7. Grappig zeg, een serie over vloggers kon inderdaad niet lang meer uitblijven. Ik denk een ware hit voor de jongere vloggers onder ons 🙂

  8. Ohh wat een leuke win actie! Sterre kijkt deze serie elke dag, en zoals je weet is ze ook zelf gek op vloggen. Ik maak graag kans op de cd en wens iedereen succes x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang