Close

K3 Glitterkaarten winactie!

Is jouw kindje ook zo een fan van K3? En ook nog eens dol op glitters? Dan heb ik weer een super leuke winactie voor jou!

K3

Met het stoppen van de eerste K3, was iedereen nog even bang of de nieuwe K3 wel zou aan slaan, maar die angst was voor niets, want de 3 dames zijn ongekend populair!

Hanne, Klaasje en Marthe verschijnen op vele covers, en ook de merchandise is niet aan te slepen. Want we willen natuurlijk allemaal slapen onder het beddengoed, eten uit de lunchboxjes, de jurkjes uit de shows aan, posters aan de muur en je kunt het zo gek niet verzinnen of het is wel te krijgen van de populaire meidengroep. 

Knutselen met K3

Sinds kort zijn de K3 knutselartikelen van Totum verkrijgbaar in de speelgoedwinkels. De K3 knutsellijn bestaat uit 4 artikelen, namelijk:

 • Versier je eigen schoudertas,
 • Maak je eigen bedelarmbandjes,
 • Glitterkaarten
 • En een goed gevulde stickerset.

Prijzen vanaf € 2,49, vele creatieve uurtjes gegarandeerd en superleuk als cadeautje.

Winnen!!

Na de give-away van de concert kaartjes een paar maanden geleden kreeg ik behoorlijk wat teleurgestelde mails. Helaas kan ik daar natuurlijk niets aan doen. Maar misschien kan ik het hiermee een beetje goed maken? Ik mag nu 3 leuke setjes met K3 glitterkaarten weg geven van Totum. Het is geen concert, maar je maakt er vast iemand heel blij mee! Mijn meisje heeft er super mooie kaarten mee gemaakt en verstuurt naar oma.

In 1 pakketje zitten:

 • 3 kaarten met zelfklevende gedeeltes
 • 60 diamantjes(nep even voor de duidelijkheid) in verschillende kleuren
 • 3 glittertubes in verschillende kleuren
 • afpel spatel
 • gebruiksaanwijzing
 • extra: een sleutelhanger!

Je kunt daar echt even leuk mee knutselen.

Hoe doe je mee?

Facebook
Instagram
Twitter

Like of Volg op 1 van de bovenstaande kanalen, en laat hieronder een bericht achter. Zonder bericht heb ik geen email, en kan ik je niet mailen dat je de prijs hebt gewonnen…

Succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

10 thoughts on “K3 Glitterkaarten winactie!

 1. Ja super daar ga ik mijn nichtje heeeeel gelukkig mee maken ?❤??

 2. Ja voor mijn neefje Twan van 4. Die baalt dat bijna alles voor k3 op meiden is gericht. Ik heb voor hem een regenboog superhelden pak gemaakt omdat hij niet in jurk naar het concert wil!!!! Deze set zal zijn geluk compleet maken.

 3. Super leuk voor mijn nichtje die groot k3 fan is 🙂 oma maakt zelf kaarten en dit vind mijn nichtje reuze interessant en wil dan meehelpen.

 4. Ik zit deze blog te lezen en dochterlief komt al meteen K3 roepen! Ik doe mee voor haar.

 5. Jaaaa, leuk voor Sara! Mijn dochter is dol op knutselen en k3 …. dus zij zou heel blij zijn met deze leuke prijs.

 6. leuk voor mijn kleindochter knutselt graag en is een grote fan van K3

 7. doe graag mee voor mijn kleindochter die hier superblij mee zal zijn grote fan van K3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang