K3 Glitterkaarten winactie!

Is jouw kindje ook zo een fan van K3? En ook nog eens dol op glitters? Dan heb ik weer een super leuke winactie voor jou!

K3

Met het stoppen van de eerste K3, was iedereen nog even bang of de nieuwe K3 wel zou aan slaan, maar die angst was voor niets, want de 3 dames zijn ongekend populair!

Hanne, Klaasje en Marthe verschijnen op vele covers, en ook de merchandise is niet aan te slepen. Want we willen natuurlijk allemaal slapen onder het beddengoed, eten uit de lunchboxjes, de jurkjes uit de shows aan, posters aan de muur en je kunt het zo gek niet verzinnen of het is wel te krijgen van de populaire meidengroep. 

Knutselen met K3

Sinds kort zijn de K3 knutselartikelen van Totum verkrijgbaar in de speelgoedwinkels. De K3 knutsellijn bestaat uit 4 artikelen, namelijk:

 • Versier je eigen schoudertas,
 • Maak je eigen bedelarmbandjes,
 • Glitterkaarten
 • En een goed gevulde stickerset.

Prijzen vanaf € 2,49, vele creatieve uurtjes gegarandeerd en superleuk als cadeautje.

Winnen!!

Na de give-away van de concert kaartjes een paar maanden geleden kreeg ik behoorlijk wat teleurgestelde mails. Helaas kan ik daar natuurlijk niets aan doen. Maar misschien kan ik het hiermee een beetje goed maken? Ik mag nu 3 leuke setjes met K3 glitterkaarten weg geven van Totum. Het is geen concert, maar je maakt er vast iemand heel blij mee! Mijn meisje heeft er super mooie kaarten mee gemaakt en verstuurt naar oma.

In 1 pakketje zitten:

 • 3 kaarten met zelfklevende gedeeltes
 • 60 diamantjes(nep even voor de duidelijkheid) in verschillende kleuren
 • 3 glittertubes in verschillende kleuren
 • afpel spatel
 • gebruiksaanwijzing
 • extra: een sleutelhanger!

Je kunt daar echt even leuk mee knutselen.

Hoe doe je mee?

Facebook
Instagram
Twitter

Like of Volg op 1 van de bovenstaande kanalen, en laat hieronder een bericht achter. Zonder bericht heb ik geen email, en kan ik je niet mailen dat je de prijs hebt gewonnen…

Succes! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Linda Raaijmakers

  Graag voor Eva (en haar tweelingbroer Lucas die K3 toch ook leuk vindt haha) Ik volg je via alle kanalen 😀

 2. Chantal Dekker

  Ja super daar ga ik mijn nichtje heeeeel gelukkig mee maken ?❤??

 3. elisabeth maria martina

  voor kleindochter lise een heel tof kado

 4. Sabrine

  Ja voor mijn neefje Twan van 4. Die baalt dat bijna alles voor k3 op meiden is gericht. Ik heb voor hem een regenboog superhelden pak gemaakt omdat hij niet in jurk naar het concert wil!!!! Deze set zal zijn geluk compleet maken.

 5. kristel

  Super leuk voor mijn nichtje die groot k3 fan is 🙂 oma maakt zelf kaarten en dit vind mijn nichtje reuze interessant en wil dan meehelpen.

 6. Patricia De crom

  Supergaaf voor onze destiney

 7. Marian Zw

  Ik zit deze blog te lezen en dochterlief komt al meteen K3 roepen! Ik doe mee voor haar.

 8. Femke Dekker

  Jaaaa, leuk voor Sara! Mijn dochter is dol op knutselen en k3 …. dus zij zou heel blij zijn met deze leuke prijs.

 9. brants

  leuk voor mijn kleindochter knutselt graag en is een grote fan van K3

 10. kempenaers

  doe graag mee voor mijn kleindochter die hier superblij mee zal zijn grote fan van K3

%d bloggers liken dit: