Kaartjes voor het huwelijk

Zoals je misschien wel weet ben ik verloofd! We hebben nog steeds geen datum, maar kijken wel vast al naar jurken, locaties en ook naar bijvoorbeeld de kaartjes die we dan moeten versturen! Kijk je mee?

Trouwen

Het is zo een spannende, maar ontzettend leuke periode! Omdat wij totaal geen haast hebben, kunnen we alles op ons gemakje bekijken. Dit scheelt stress en een voortijdige scheiding! Wij hebben redelijk dezelfde smaak wat alles betreft, dus dat maakt natuurlijk een wereld van verschil.trouwkaarten

Kaartjes

Ik kan echt uren snuffelen tussen de kaartjes, helaas heb ik daar gewoon geen tijd voor. Maar laatst kon ik het toch niet laten, en ben er even goed voor gaan zitten. Ook kreeg ik aantal erg leuke trouwkaarten opgestuurd.

Wat ik belangrijk vind:

  • Kleuren
  • Leuke teksten
  • Een beetje apart
  • Veel ruimte om je eigen ding te schrijven
  • Mogelijkheid tot aanpassen
  • prijs

trouwkaartenSave the date

Natuurlijk zag ik de Save the date kaarten die kun je gebruiken voor een aankomend feestje, een groot event, maar natuurlijk dus ook voor het huwelijk. De bedoeling is dat je dan een kaart stuurt naar iedereen die je uit wilt nodigen, zo weet je dan vast een beetje wie wel en niet kan komen. En je weet dan dat ze ook echt kunnen op de grote dag. zo sneu als de helft af zegt natuurlijk.

Wat ook leuk is aan de save the date kaarten is dat mensen zich vast kunnen voorbereiden. Als je nou een heel groot huwelijk hebt met een dresscode, dan heeft iedereen ruim de tijd om eventueel nieuwe kleding te kopen.

Voor mijn gasten kan ik vast vertellen dat zij zich daar geen zorgen over moeten maken, zoals je weet hou ik het graag klein. Maar ja, wie weet gaan wij wel op Ibiza trouwen bijvoorbeeld, dan kun je de bikini vast inpakken!

Wat voor kaartjes vind jij mooi?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

Comments are closed.