kamperen - We gaan kamperen en we nemen mee...
Op reis

We gaan kamperen en we nemen mee…

Ik ben bang dat we er dit jaar echt aan gaan geloven. We gaan kamperen! Ik denk ook dat we er echt voor gaan en dit jaar ergens een tentje gaan opslaan. Ik heb zoveel over kamperen geschreven, het wordt tijd om het eens echt te gaan doen…

Wat bezielt je om te gaan kamperen?

Ik weet het niet, op de een of andere manier is mijn aversie tegen kamperen een beetje minder geworden. Misschien omdat de meiden het heel leuk zouden vinden, of omdat ik het wel leuk vind om eens echt back to basic te gaan. Het liefst ga ik glamping, maar een gewone tent is volgens mij nog niet zo verkeerd.

Ik ga kamperen en neem mee..

Maar wat neem je nou mee op zo een kampeer trip? Ik kan mijn hoge hakken en make up alvast thuislaten, want het geduld om met een handspiegeltje op te maken heb ik niet. Ook zie ik mijzelf niet door de tent banjeren op mijn naaldhakken. Aan de andere kant loop ik ook niet meer op straat met naaldhakken, hoe ik dat vroeger deed geen flauw idee, maar nu breek ik op zeker mijn nek.

De lijst:

 1. Flink wat geduld! Want het gaat allemaal wat minder snel dan thuis, en wat minder gemakkelijk ben ik bang.
 2. Slaapzakken en kussens. Misschien wat extra dekens voor een koude nacht mochten we hier in Nederland gaan kamperen.
 3. Omdat de meiden en ik nogal kriebelig zijn van beestjes zijn veldbedden wel heel comfortabel en handig. Het ligt ook een stuk beter dan op een luchtbed die geheid door 1 van de meiden wordt lek geprikt.
 4. Makkelijke kleding om in te wandelen of in te bewegen rondom de tent.
 5. Een EHBO kit. Of twee.
 6. Zonnebrand als je in de zomer gaat
 7. Veel leesmateriaal want er is niet overal WiFi
 8. Speelgoed voor de kinderen, misschien een visnetje ook bijvoorbeeld
 9. Camping kook gerei, zodat je toch nog zelf iets kunt maken af en toe.
 10. Eventueel eten/drinken en een flinke koelbox
 11. Wil je echt gaan survivallen kijk dan ook even op bushcraftshop.nl
 12. Zwemkleding
 13. Muggenspray en/of een klamboe, prikweg
 14. Tips lezen over relaxed kamperen

Waar naar toe?

Dat weet ik nog niet. Ik wil eigenlijk wel Tsjechië waar een goede vriendin woont, of misschien wel gewoon in Nederland. In Spanje of Frankrijk lijkt mij ook wel heel erg fijn, en ik hoor iedereen over Kroatië. Keuzes keuzes. We gaan er aan zitten. Als jij weet wat een leuke plek is dan hoor ik het heel graag!

wat neem je mee als je gaat kamperen - We gaan kamperen en we nemen mee...

 

lees ook:

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - We gaan kamperen en we nemen mee...
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

6 Reacties

 • nicole orriens

  Soms kun je jezelf verrassen en verandert je smaak ook een beetje door de tijd heen. Ik ben heel benieuwd hoe het je gaat bevallen. Ga je nou ook een tent kopen of een caravan? Of huur je dat ter plekke?

 • Sanne

  Vroeger gingen we wel eens kamperen aan de kust. Ik vond het toen wel gezellig met z’n allen in een tentje. Een zaklamp en wc papier mag je zeker niet vergeten. Altijd handig en misschien iets voor de muggen.

 • Kreanimo

  Toscane. Barco reale. Onze eerste camping ervaring en het was geweldig. Al begrijp ik ‘je angst ‘ er echt wel voor, zeker met kinderen.
  Ik ben benieuwd wat het zal worden.
  Wij gaan naar Kroatië dit jaar. Niet in een tent maar in zo een soort bungalow.

 • Joanna

  Leuk artikel! Ik ging vroeger altijd met mijn moeder kamperen maar met een zoontje van nu 2 en een kleintje op komst zie ik het kamperen nu even niet meer zitten haha misschien dat we in de toekomst weer gaan kamperen. Dan ga ik deze tips zeker onthouden en mee nemen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: