Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

kaya1 Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Een mooi sieraad is altijd welkom

Heel veel sieraden draag ik niet. Ik kan er gewoon niet zo heel goed tegen. Maar soms een mooie ketting of een mooi armbandje vind ik wel heel leuk. Ook een zogenaamd mama sieraad die je dan draagt met je kinderen. Ik vind dat zo mooi! Jij kunt nu een shoptegoed bij Kaya winnen van €40!!

Kaya sieraden

Ik ben super verliefd op de mooie sieraden van Kaya. Zo heb ik zelf ooit een prachtige infinity armband besteld, die ik nog heel vaak draag. Ook heb ik drie armbandjes voor mijn en mijn meiden, alle drie dezelfde, alleen hebben zij er een sleutel aan hangen en ik het slot. Echt heel mooi en bijzonder vind ik zo een drie generatie set.IMG 0254 Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Sieraden graveren

Wat ik ook echt leuk vind is om sieraden te laten graveren. Je geeft er net dat extra’s mee. Ik heb toen samen met Jamey voor onze blogs een ketting besteld. Er hing bij beide een mooie gegraveerde hanger aan, en een steen die bij je past. Zo had zij dus een mintgroene en ik een roze.

Zo kun je er ook ringen laten graveren. Ze maakt helaas geen trouwringen, maar wel hele fijne zilveren sieraden. Dus wie weet kan ik dan toch daar een ring voor mij bestellen. En dan laten graveren? Ik wil heel graag zilver net als mijn verlovingsring namelijk. Hij wil graag een ring met een familiesteen of zo, dus we gaan nog lekker verschillend ook!kaya Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Een kerstcadeau voor jou van mij!

Wil jij ook iemand verrassen, of jezelf een mooi cadeau doen? Ik mag €40 shoptegoed weggeven voor iets prachtigs en bijzonders van Kaya Sieraden! Zo kun je mee doen:

 • Like onze Facebookpagina (verplicht)
 • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
 • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
 • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

De winnaar heeft voor de kerst bericht, zodat je nog snel iets moois kunt bestellen!

kayasieraden Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!
Kaya sieraden mooi en betaalbaar

ageology banner Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

 1. Marian B

  Dat zijn mooie sieraden! Zelf zou ik nog wel een mooie gegraveerde hanger willen dus ik doe graag mee!

 2. emmy lagast

  Ik draag ook zelden sieraden, behalve dan mijn trouwring. Ik had een armbandje met een vingerafdruk van mijn zoontje, maar die ben ik verloren 🙁
  Met wat geluk win ik nu iets nieuws!

 3. Manon

  Sieraden zijn heel mooi, alleen ik vergeet ze toch best wel vaak om te doen. Ik doe daarom ook niet mee met de winactie, hoop dat het bije en gelukkige eigenaar komt haha

 4. querine

  die kettingen zijn zo super mooi!
  ik denk dat je daar heel veel plezier van gaat hebben.
  ik draag zelf zelden sieraden dus ik laat de winactie voor iemand anders open

 5. Cindy

  Zou dit schenken aan mijn moeder . Die er altijd voor mijn is en voor mijn kinderen.
  Ondanks haar drukke leventje.
  Mooi kado onder de wonderschone kerstboom

 6. Chantal Obbink

  Wauw wat gaaf! Een mama sieraad zou ik ook heel graag willen! Zo bijzonder en mooi om zoiets bij je te dragen. Ik heb gereageerd en getagt op Facebook en volg ook op Instagram!

 7. elisabeth maria martina

  ik zou graag mijn schoondochter verrassen, dit mooie cadeau zal vast nog wel onder de kerstboom gaan passen

Reacties zijn gesloten.