Een mooi sieraad is altijd welkom

Heel veel sieraden draag ik niet. Ik kan er gewoon niet zo heel goed tegen. Maar soms een mooie ketting of een mooi armbandje vind ik wel heel leuk. Ook een zogenaamd mama sieraad die je dan draagt met je kinderen. Ik vind dat zo mooi! Jij kunt nu een shoptegoed bij Kaya winnen van €40!!

Kaya sieraden

Ik ben super verliefd op de mooie sieraden van Kaya. Zo heb ik zelf ooit een prachtige infinity armband besteld, die ik nog heel vaak draag. Ook heb ik drie armbandjes voor mijn en mijn meiden, alle drie dezelfde, alleen hebben zij er een sleutel aan hangen en ik het slot. Echt heel mooi en bijzonder vind ik zo een drie generatie set.IMG 0254 - Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Sieraden graveren

Wat ik ook echt leuk vind is om sieraden te laten graveren. Je geeft er net dat extra’s mee. Ik heb toen samen met Jamey voor onze blogs een ketting besteld. Er hing bij beide een mooie gegraveerde hanger aan, en een steen die bij je past. Zo had zij dus een mintgroene en ik een roze.

Zo kun je er ook ringen laten graveren. Ze maakt helaas geen trouwringen, maar wel hele fijne zilveren sieraden. Dus wie weet kan ik dan toch daar een ring voor mij bestellen. En dan laten graveren? Ik wil heel graag zilver net als mijn verlovingsring namelijk. Hij wil graag een ring met een familiesteen of zo, dus we gaan nog lekker verschillend ook!kaya - Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!

Een kerstcadeau voor jou van mij!

Wil jij ook iemand verrassen, of jezelf een mooi cadeau doen? Ik mag €40 shoptegoed weggeven voor iets prachtigs en bijzonders van Kaya Sieraden! Zo kun je mee doen:

  • Like onze Facebookpagina (verplicht)
  • Tag je bff, moeder, tante, vriendje of vriendinnetje onder de post 
  • Delen wordt gewaardeerd = niet verplicht maar wel een extra kans
  • Door mijn instagram te volgen krijg je een extra kans

De winnaar heeft voor de kerst bericht, zodat je nog snel iets moois kunt bestellen!

kayasieraden - Wie wil jij nog verrassen met een mooi sieraad? WINACTIE!
Kaya sieraden mooi en betaalbaar

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love