Close

Een dubbele review van Kaya Sieraden en de Space Masks!

Laten wij de #8daysofchristmas afsluiten met een Big Bang! Ik doe gewoon 2 winacties en dan mag jij laten weten waar je voor mee doet (allebei mag gewoon ook!). Wat dacht je van een super vette code voor Kaya sieraden, of de uber relaxing Space masks?

Ik neem je nog een dagje out of space

Weet je nog de UFO winactie van gisteren? (Zo niet, dan moet je hierna ook nog even daarheen) Vandaag gaan wij weer even iets buitenaards lekkers weggegeven. Ik heb hem geprobeerd, en oh wat is dit fijn! Kijk ook even mijn hoofd. Dat is een staat van ontspanning.

Het Space Mask word lekker warm, en daar hou ik zo van. Het is geen beauty masker, maar echt 1 om even een kwartier niks te doen. Moeilijk ik weet het, maar zie het als een powernap. De grote magazines als BAZAAR, GRAZIA en VOGUE zijn laaiend enthousiast en dat ben ik zelf ook!

Je legt een masker op je ogen, en doet ze even dicht. Gewoon, echt dicht. Blijf een kwartier liggen, telefoon niet spieken onder het masker vandaan. Neem die tijd even voor jezelf, je zult zien dat je daarna weer bakken met energie hebt. Of wat dacht je van die zeurende hoofdpijn die langzaam wegtrekt. Echt even ontspannen. Je ruikt een vleugje van het kalmerende jasmijn, niet te veel, precies goed. Echt genieten.

Van outer space naar de bodem van de zee

Mijn favoriete lijn bij Kaya Sieraden zijn de parels. Nee, dat is al lang niet meer suf. Ze staan juist klassiek en maken een outfit echt af. Helemaal als je helemaal in zwart of een andere donkere kleur gaat. Dan vallen een paar oorbellen met parels mooi op.

Parels stralen klasse uit. De parels die Kaya sieraden gebruikt zijn 100% zoetwater parels, deze staan bekend om hun prachtige glans. Ik denk ook dat mensen snel denken aan powervrouw als je parels draagt. Denk aan bijvoorbeeld Jackie O, Coco Chanel of zelfs Michelle Obama. Of wat dacht je van Prinses Diana die ze droeg op een prachtige zwarte jurk. De foto van Audrey Hepburn met haar parels wordt nog overal dagelijks verkocht op merchandise.

Royalty heeft altijd parels gedragen. Kijk bijvoorbeeld naar Queen Elizabeth van de UK. Maar ook de jongere prinses Kate draagt ze heel chique bij haar moderne ZARA outfits. Alhouwel sex bomb Marilyn Monroe er bijvoorbeeld ook vaak mee werd gezien. Parels stralen iets onschuldigs maar ook sexy uit. Misschien de kleur, de vorm of omdat ze vroeger altijd op een debutantenbal cadeau werden gedaan?

#8daysofchristmas

Het is alweer de laatste dag! Wat is het snel gegaan!! Kijk op Facebook of hier op de blog nog even naar alle winacties van de afgelopen dagen, wie weet zit er nog 1 tussen die je niet had willen missen! Als je mee doet, denk er nog even aan dat je wel volgt!

Vandaag kun je dus kans maken op maar liefst €35 shoptegoed bij Kaya Sieraden. En/Of 5 van die super Space Masks beschikbaar gesteld door de Beauty Business Box!

Op de laatste dag zou ik het erg leuk vinden als je laat weten wat je misschien mist op pinkpress.nl en eventuele verbeter punten?

Comments, likes, follows, hoe meer hoe beter!

Vandaag geeft Cassandra een Stokke JetSet weg!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

26 thoughts on “Een dubbele review van Kaya Sieraden en de Space Masks!

 1. Jeetje, ik denk dat je alles wel al bespreekt op je blog hoor! Ik kan niks bedenken wat ik mis…

  Ik doe in ieder geval graag mee voor beide prijzen; ze zijn allebei te gek!

 2. Verbeterpunten weet ook ik niet te bedenken. En ik kan ook niet kiezen tussen de beide prijzen, dus ik doe gewoon mee voor beide.

 3. Heel graag doe ik mee met deze fantastische winactie voor het shoptegoed van Kaya Sieraden.
  Kan met de Kerst wel iets moois gebruiken.
  Ik zit nog niet zo lang op je blog, dus weet nog niet wat ik mis. en wat ik verbeterpunten vind.
  Ik heb geen facebook, maar ga volgen op Bloglovin en geliked en geloved.

 4. Verbeterpunten? Ik heb ze niet voor je. Je blog is gewon te leuk om te verbeteren. Ik doe graag mee voor de bon van Kaya

 5. Mis niks en heb ook geen verbeterpunten.
  Vindt het fijn zoals hij nu is en woedt er blij van.
  Ik doe mee voor het Maya tegoed omdat ik na 10 jaar ook eindelijk mama mocht worden dus een mama sieraad zou erg mooi zijn.

  Ooklijken me die maskers erg fijn toch wel veel last van hoofdpijn iets met slaap tekort nu denk ik 🙂

 6. Ik zou eigenlijk geen verbeterpunten weten en ook niet wat ik mis of zo. ☺
  Wat een leuke winactie weer! Ik maak heel graag kans op het shoptegoed voor Kaya Sieraden. Die zijn zooo mooi! 😍 Dan zou ik er een moeder-dochter armbandje voor uitzoeken, want helaas is die van ons beide kapot gegaan. Een nieuw setje voor ons 2tjes zou een bijzonder mooi cadeau zijn voor haar 7de verjaardag op 22-12 🎉 of voor onder de boom! 🎄💝🍀

 7. Ik waag graag een kansje op shoptegoed!
  Eerlijk ik vind je blog leuk op dit moment geen verbeter punten!

 8. Ik wil wel aan beide acties mee doen! Heerlijk ontspannen onder zo’n fijn masker klinkt fantastisch, maar met dat shoptegoed weet ik ook wel raad! Ik zou graag
  meer lezen over hoog sensitiviteit, mindful opvoeden, dat soort onderwerpen.

 9. Je blog is lekker gevarieerd, qua inhoud . Je kunt het niet iedereen naar de zin maken , ik zelf zou graag wat meer van je persoonlijke stukjes willen lezen omdat ik een gezin (en familie) heb met het complete alfabet aan gediagnosticeerde aandoeningen, dus de herkenning en humor is geweldig voor mij, anderen vinden dat misschien minder interessant. Kaya heeft zulke leuke sieraden, ik wil graag meedoen met die loting, volgen doe ik al op FB en Instagram .

 10. Ik doe mee voor de maskers! Heerlijk dat ze warm zijn! Echt een momentje me time! Ik volg je blog graag. Ze zijn gevarieerd! Het leukste vind ik de persoonlijke verhalen als ouder zijnde of over kinderen. Ook ben ik dol op lekker en gezond eten. Altijd wel op zoek naar nieuwe lekkere receptjes 😉

 11. Je schrijft over diverse zaken dus mis nog niets. Ik ga voor de Kaya tegoed.

 12. Die maskers! Dat klinkt echt heerlijk, het is even jezelf er toe zetten maar als je dan eenmaal ligt is het zo onstspannend! Ik vindhet fijn om over de kids of opvoeding te lezen dan merk je ook weer dat ik niet de enige ben die ergens tegen aan loopt. Wat ik wel vervelend vind zijnde “ politieke” onderwerpen die soms op elke blog voorbij komen, zwarte piet, nieuws over kindjes die alleen thuis gelaten worden, kids in een auto, noem maar op. Dat hoeft voor mij niet zo

 13. Hoi. Ik lees jouw blog met veel plezier 😁. Mijn kinderen zijn al wat ouder maar ik vind het altijd leuk om te lezen wat jij schrijft!! Ik zou ook niets veranderen 😀. Ik doe mee met beide winacties !! Een mooie ketting voor mijn dochter of een maskertje voor te relaxen 😍

 14. De Kaya sieraden heel erg gaaf. Daar doe ik graag voor mee.
  Ik mis niets op je blog en verbeterpunten vind ik dan ook lastig. Ga zo door

 15. ik ga voor het gulle shoptegoed bij Kaya sieraden, wil mijn lieve mamsie namelijk graag verrassen met de kerst!
  En jouw blogs vind ik helemaal top hoor. De moeder gerelateerde artikelen spreken mij wat minder aan omdat ik zelf nog geen kids heb. Maar gelukkig schrijf je over een heleboel meer.

 16. Eigenlijk heb ik geen verbeter punten. Het is heel variërend dus dat vind ik wel prettig. Ik lees wat mij triggert.

  Ik ben hebberig ik gok op 1 van beide 🙈.
  Die maskers lijken mij zo relax juist omdat ik de laatste tijd zo slecht kan relaxen en zo weinig tijd voor mezelf neem.
  De sieraden bon vind ik super omdat ik al jaren een kettinkje wil met de initialen van mijn meiden.

 17. Ik doe graag weer mee aan deze mooie afsluiter. Je blog is hebt leuk, overzichtelijk en gevarieerd. Verbeterpunten… ik weet het zo eigenlijk niet.Ik blij persoonlijke (mama)blogs het fijnst vinden.

 18. een klein foutje in de tekst hierboven, cassandra geeft een planner weg en geen stokke triptrap

 19. Ik doe graag mee voor het shoptegoed! Ik hou van variatie op een blog, dus daarmee zit ik hier wel goed!

 20. Ik maak graag kans op het shoptegoed voor Kaya sieraden. Mijn dochter van 6 krijgt binnenkort gaatjes in haar oren (dat wil ze al lange tijd) en dan zou ik haar kunnen verrassen met zo’n geweldig leuk kindersieradenset van eenhoorns of regenbogen.

  De onderwerpen op je blog vind ik al gevarieerd. Zelf lees ik graag over leuke dagjes uit met het gezin en fijne vakantiebestemmingen. Recepten voor lekkere maar eenvoudig te maken eten (soep, salades , wraps, pasta’s noem maar op!)
  Opvoedkundige zaken ook fijn maar liever niet meer de eeuwige discussies over vaccinaties en zwarte piet, daar heb ik wel mee gehad. En fijne winacties zoals deze altijd welkom natuurlijk.

 21. Ik vind jouw blog helemaal geweldig.. dus geen verbeterpunten..!
  Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 22. Leuke actie weer!! Verbeterpunten kan ik niet vinden hoor, vind je blogs helemaal top! Ik doe graag mee voor de kaya sieraden 🤗🤗

 23. Enigste wat zou veranderen is dat als je reactie wil sturen met de telefoon niet meteen reactievakje vind op de mobiel. Moet eerst op aboneer op dit blog klikken. Ben allang abonee maar als dat heb gedaan dan zie ik pas reactievakje
  Maar kan natuurlijk ook aan mijn mobiel liggen
  Verder vind ik je blog super 😄

  Verder doe ik graag mee voor beide winacties
  De shoptegoed bij Kaja en de spacemasks

 24. ik ga graag voor shoptegoed bij kaja sieraden
  je blog is elke dag een aangename verrassing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang