Laten wij de #8daysofchristmas afsluiten met een Big Bang! Ik doe gewoon 2 winacties en dan mag jij laten weten waar je voor mee doet (allebei mag gewoon ook!). Wat dacht je van een super vette code voor Kaya sieraden, of de uber relaxing Space masks?

Ik neem je nog een dagje out of space

Weet je nog de UFO winactie van gisteren? (Zo niet, dan moet je hierna ook nog even daarheen) Vandaag gaan wij weer even iets buitenaards lekkers weggegeven. Ik heb hem geprobeerd, en oh wat is dit fijn! Kijk ook even mijn hoofd. Dat is een staat van ontspanning.

Het Space Mask word lekker warm, en daar hou ik zo van. Het is geen beauty masker, maar echt 1 om even een kwartier niks te doen. Moeilijk ik weet het, maar zie het als een powernap. De grote magazines als BAZAAR, GRAZIA en VOGUE zijn laaiend enthousiast en dat ben ik zelf ook!

Je legt een masker op je ogen, en doet ze even dicht. Gewoon, echt dicht. Blijf een kwartier liggen, telefoon niet spieken onder het masker vandaan. Neem die tijd even voor jezelf, je zult zien dat je daarna weer bakken met energie hebt. Of wat dacht je van die zeurende hoofdpijn die langzaam wegtrekt. Echt even ontspannen. Je ruikt een vleugje van het kalmerende jasmijn, niet te veel, precies goed. Echt genieten.

Van outer space naar de bodem van de zee

Mijn favoriete lijn bij Kaya Sieraden zijn de parels. Nee, dat is al lang niet meer suf. Ze staan juist klassiek en maken een outfit echt af. Helemaal als je helemaal in zwart of een andere donkere kleur gaat. Dan vallen een paar oorbellen met parels mooi op.

Parels stralen klasse uit. De parels die Kaya sieraden gebruikt zijn 100% zoetwater parels, deze staan bekend om hun prachtige glans. Ik denk ook dat mensen snel denken aan powervrouw als je parels draagt. Denk aan bijvoorbeeld Jackie O, Coco Chanel of zelfs Michelle Obama. Of wat dacht je van Prinses Diana die ze droeg op een prachtige zwarte jurk. De foto van Audrey Hepburn met haar parels wordt nog overal dagelijks verkocht op merchandise.

Royalty heeft altijd parels gedragen. Kijk bijvoorbeeld naar Queen Elizabeth van de UK. Maar ook de jongere prinses Kate draagt ze heel chique bij haar moderne ZARA outfits. Alhouwel sex bomb Marilyn Monroe er bijvoorbeeld ook vaak mee werd gezien. Parels stralen iets onschuldigs maar ook sexy uit. Misschien de kleur, de vorm of omdat ze vroeger altijd op een debutantenbal cadeau werden gedaan?

#8daysofchristmas

Het is alweer de laatste dag! Wat is het snel gegaan!! Kijk op Facebook of hier op de blog nog even naar alle winacties van de afgelopen dagen, wie weet zit er nog 1 tussen die je niet had willen missen! Als je mee doet, denk er nog even aan dat je wel volgt!

Vandaag kun je dus kans maken op maar liefst €35 shoptegoed bij Kaya Sieraden. En/Of 5 van die super Space Masks beschikbaar gesteld door de Beauty Business Box!

Op de laatste dag zou ik het erg leuk vinden als je laat weten wat je misschien mist op pinkpress.nl en eventuele verbeter punten?

Comments, likes, follows, hoe meer hoe beter!

Vandaag geeft Cassandra een Stokke JetSet weg!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love