Keira ♥ Barbie (met winactie!)

Al sinds heel heel heel klein is Keira al dol op Barbie. Het kan zijn dat ik daar iets van invloed op heb gehad (ahum) maar toch. Zo rond 10 maanden speelde zij met haar eerste Barbie.

barbie-en-haar-zusjes (5)Barbie

Nou speelde ik als kind tot zeker 14 jaar nog met Barbie. Deden ze op school inmiddels kussen tikkertje, ik was toch drukker bezig met de outfits voor Barbie. Net als Keira nu had ik hele verhaallijnen, en kon ik er uren mee spelen. Stilletjes moet ik altijd grinniken als ik haar gesprekken tussen haar Barbies hoor. Nou wil ze wel met haar vriendinnetjes met Barbie spelen, en geloof me, dat willen zij ook heel graag want Keira heeft een enorme collectie, maar eigenlijk heeft ze stiekem liever niet dat ze er aankomen.

barbie-en-haar-zusjes (1)In de jaren zijn er behoorlijk wat gesneuveld door verhuizingen en door armpjes die kunnen bewegen en ooh toch niet bijvoorbeeld. Maar nog steeds heeft ze er echt heel veel. Ik weet dat veel mensen vinden dat Barbie een slecht rolmodel is omdat ze zo dun en perfect is. Maar ik heb Keira of haar vriendinnen nog nooit gehoord dat ze het figuur van Barbie wilden hebben. Haar kleding, paarden, auto’s, vliegtuig en Malibu mansion ja, die willen ze wel (is dat een fout streven om te willen hebben?). Maar over het lichaam, nee, daar hoor ik ze niet over.

Keira heeft alle films gezien van Barbie, en ook nu dat het weer november is komen de Barbie kerstfilms (Barbie in een kerstverhaal, de Notenkraker, of Barbie, een fijne kerst bijvoorbeeld) weer boven water. Prachtig vind ze die, en heel stiekem vind ik het ook niet erg als het op staat. er is altijd een moraal, en het loopt altijd goed af.

barbie-en-haar-zusjes (3)Barbie & haar zussen in het grote puppy avontuur

Deze film kregen wij net opgestuurd, en moest natuurlijk meteen aan. Vol spanning zat ze in het avontuur, en tranen met tuiten hoe hecht de zusjes toch zijn. Barbie weet er echt altijd iets moois van te brengen, en Keira kan niet wachten om de film dit weekend nog een keer te kijken met haar kleine zusje, die de beelden en kleuren ook altijd erg mooi vind.

Het verhaal:

In dit avontuur vinden Barbie en haar zussen Skipper, Stacie en Chelsea en hun schattige nieuwe puppy vrienden onverwachts mysterie en avontuur wanneer zij terugkeren naar Willow. Terwijl ze door herinneringen bladeren op de zolder van oma vinden de zussen een oude kaart, ze denken dat deze de weg wijst naar een schat die in de stad begraven ligt. Met hun puppy vrienden op sleeptouw gaan de vier meiden schat zoeken, onderweg ontdekken zij dat de liefde en plezier dat zij delen als zussen de grootste schat is!

barbie-en-haar-zusjes (2)Winactie

De feestdagen zijn onderweg, dus hier bij PinkPress.nl komen er deze maand heel veel winacties. Gewoon omdat ik zo iets terug kan doen voor jullie aandacht dit jaar, en ik heel goed weet hoe duur de feestdagen wel niet zijn. Een paar cadeaus die je hebt gewonnen maakt de druk wat lichter.

barbie-en-haar-zusjes (4)Vandaag dus de nieuwe Barbie film: Barbie en haar zussen in het grote puppy avontuur!

Om mee te doen moet je PinkPress volgen op Facebook, Instagram of Twitter. Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder, en daar word een winnaar uit gekozen.

Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

7 reacties op “Keira ♥ Barbie (met winactie!)”

 1. Wat een leuke actie, hier doe ik graag aan mee;
  Voor mijn twee Barbie-fans zou het een aanwinst zijn, deze dvd!

 2. Superleuke winactie, want hier in Huize B, speelt zelfs de jongste telg (een echte kerel, van het bouwjaar 2014) met de Barbies. En deze prijs staat heel hoog, zo niet op nummer UNO, op het verlanglijstje van zijn twee zussen, dus dat is pret voor drie! Wij doen dus mee!

 3. Linda Smeets

  Onze kleine meid heeft onlangs Dora ingeruild voor Barbie. Ze is dol op Barbie en speelt dagelijks met haar Barbie pop. Nu zou het natuurlijk hartstikke leuk zijn als Sinterklaas haar gaat verrassen met een DVD. ?
  Kortom: ik doe graag mee.

 4. Ik doe heel graag mee! Hier nog eentje who loves barbie, die ik hier heel blij mee kan maken. Uiteraard volg ik je al op alle kanalen. Esmée

 5. Evelien Bos

  Super! Ik heb hier twee meisjes (5 en 2) die allebei fan zijn van Barbie. Ze spelen er heel graag mee en ook de films zijn geliefd. Helaas staat er maar 1 film op Netflix dus we doen heel graag mee! Ik ben je gaan volgen op Facebook en Instagram, leuk!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: