Keira haar eerste blog!

Behalve vloggen, leek het Keira ook erg leuk om te gaan bloggen. Ik vind het alleen maar leuk, en kan haar natuurlijk een mooi platform bieden. Dit is ook een mooie kans om zo te leren onderzoeken, een verhaal te vertellen en haar schrijven te verbeteren.

Lezen en schrijven

Op school en van Keira hadden we al gehoord dat de media helemaal haar ding is. Talenten moet je stimuleren toch? Zij heeft het blog geschreven, samen zijn we over de fouten gegaan (leermomentje!)en dit is het resultaat.

Echt voor meiden

Ik ben Keira, 10 jaar, en de dochter van Judith van Pink Press. Ik dacht ik ga een artikel maken, en daar ben ik dan! Mijn artikel gaat over van alles, ik kan niet wachten dus ik ga snel beginnen.

Ik had weleens moeite op school met werkjes, en ik werd ook gepest, maar dat probeer ik van mij af te schuiven en het gaat nu een stuk beter op school. En jij? Ben jij wel eens gepest?

Ik heb een hele aparte smaak in kleding. En draag altijd verschillende sokken. Ik hou ook heel erg van smilies. Make up en atletiek vind ik ook erg leuk. Ik zit ook op atletiek. Ik heb hele mooie krullen. Soms maak ik filmpjes voor YouTube. Ik heb ook een klein zusje, zij heet Miya. Ik kom uit Spanje, en woon in Nederland. Ik hou heel erg van shoppen met mijn vriendinnen!

Vandaag ga ik naar  de Tina dag voor mijn verjaardag, samen met mijn bff en de bff van mama. Ik heb er heel erg zin in.

Dit was mijn verhaal. Als jullie willen dat ik meer blogs schrijf, dan ben ik heel blij. Zeg je ook waarover?

Kom je nog langs mijn YouTube kanaal?

Liefs Keira

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

14 reacties op “Keira haar eerste blog!”

 1. Yay, iemand die net als ik verschillende sokken draagt! Gewoon omdat het kan! Naar de Tina dag ben ik heel lang geleden ook een keer geweest in Walibi. Gepest ben ik gelukkig niet, maar wel af en toe geplaagd omdat ik klein ben en altijd rode wangen had. (Tomaatje) Ik hoop dat jij ook niet meer gepest gaat worden. Tegenwoordig zeggen mensen vaak dat ik stoer ben, omdat ik aparte kleren draag, dus dan ben jij nu gewoon al heel stoer!

 2. Hai Barbara wat leuk dat je reageert!!! Jooooh… wat zijn meiden toch enorm veranderd van toen wij nog klein waren.. Keira zou het leuk vinden als je een langs kwam met jouw meisje!! Dikke knuffel!!

 3. Oeh een echte mini mama! Bloggen is toch ook
  Echt wel heel erg leuk

 4. Hi keira wat leuk om je blog te lezen, ik ben denk ik 1 van de eerste vriendinnetjes van je moeder, samen lazen we ook de Tina toen we klein waren. Je moeder wou altijd lezen en ik spelen dus verstopte ik vaak de tijdschriften. Ik zal gauw op je YouTube kanaal kijken.

 5. Johnny Huisman

  Heel voor Keira. Ga zo Door. Was de Tina dag leuk? Misschien iets voor je volgende blog.

  Hoop snel weer wat te lezen.

  Groet Johnny

 6. Leuk om je eerste blog te lezen. Ik draag ook vaak verschillende sokken. Uit tijdgebrek of luiheid. Ze hebben dan wel dezelfde kleuren, maar een ander patroontje. Ik zou graag meer lezen/zien over je aparte kledingsmaak.

 7. Lieve Keira
  Je eerste blog ziet er supergoed uit, en wat die sokken betreft doe ik ook..
  De fysiotherapeut moet er ook altijd om lachen ?
  Tuurlijk moet je meer blogs schrijven hartstikke cool
  Om te beginnen van de Tinadag. Weet je dat ik toen ik nog kind was zwaar van was van Tina, ja joh dat bestond toen al
  Nou meid zet uhm op he en veel plezier straks?

 8. Mama's Jungle

  Hoi Keira wat leuk om je stukje te lezen! Ik ga eens neuzen oo je youtube kanaal 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: