Keira is 9! Hier haar verhaal..

Vandaag precies 9 jaar geleden lag ik te bevallen van mijn eerste kindje. Het voelt als gisteren, en toch is ze er al 9 jaar!

Geboren op Ibiza uit een Italiaans -Spaanse vader en Nederlands – Surinaamse moeder. Dit is haar verhaal.

De zwangerschap

zwanger op Ibiza
Hier was ik nog maar 6 maanden zwanger, bij ons huis in Ibiza
keira ibiza
Keira was hier net een paar uur oud, met een mooi hartje op haar hoofd, en een extra vinger! Ze is geboren in Can Misses, het ziekenhuis van Ibiza

Ik had een heel bijzondere zwangerschap. Heerlijk op Ibiza, en elke dag in het zwembad of de zee. Dat ik een #&=& gynaecologe had die mij allerlei rare testen liet doen en vond dat ik de baby weg moest laten halen want ze zou Down hebben, mag de pret niet drukken. De specialiste van de IVI klinkiek in Valencia heeft alles nagekeken en hoewel we gingen om te kijken waar we ons op moesten voorbereiden, was het wel fijn dat er niks aan de hand was!

Haar vader liet meteen een tattoo zetten met haar naam, en ik ging flink shoppen.

2 weken later dan verwacht na een gruwelijke bevalling was daar eindelijk mijn grote liefde.

Baby/peuter

fuerteventura
Mijn kleine dreumes net uit het ziekenhuis in Fuerteventura. Ze lag dat jaar maar liefst 8x in het ziekenhuis met oorontsteking. Nu heeft ze daar gelukkig nooit meer last van!
lucia Marthas ballet
Op ballet bij Lucia Marthas, ze was al heel jong ontdekt door een scout. Ze is nu weer begonnen met klassiek ballet, en het talent zit er nog. Het andere meisje op de foto is haar allerliefste vriendinnetje. Sinds dat ze 10 maanden waren al, en nog steeds super hecht! Door haar is Keira weer begonnen met ballet, ze kijkt enorm op naar haar prima ballerina vriendinnetje!

1DSC01586

ibiza
Beide foto’s lekker op Ibiza. Nog steeds haar favoriete plek op de wereld, en ze heeft best al wat gezien:)

Keira was ook nog eens een super lieve baby. Ze moest wakker gemaakt worden voor de voeding, en lachte alleen maar.

De twee is nee periode heeft zij uitgevonden en hield ze vol tot 3 jaar en waarom. Die periode is er nog steeds, iets minder vaak dan toen, maar zeker 3x per dag nog.

Met twee sprak ze volledig duidelijke zinnen al, zij zei nl pas een woord als ze het goed kon en wist wat het betekend. Zo gebruikte ze een nieuw woord dan een paar x per dag, in de juiste context.

Verhuizen

Curacao
Op persreis met mama in Curacao, daar woonde ook 1 van haar liefste vriendjes, die nu in NL weer woont!
Juan les pins
Op visite bij tante Bianca in Frankrijk.
Ibiza
Voor het eerst met nieuwe papa naar Ibiza. Ik was toen net zwanger van kleine Miya!

Met Keira zijn we best vaak verhuisd, maar hadden heel erg pech met woningen, werk en de liefde. Zoekende meer. Zo waren we in Ibiza, Fuerteventura, Marbella, Valencia en Amsterdam. Om weer terug naar Ibiza te gaan.

Uiteindelijk ben ik met Keira naar Amsterdam gegaan, en van daaruit(met een omweg van een paar huizen en plaatsen) naar Ede waar we sinds een paar jaar wonen.

Keira

Doordat we heel lang met zijn tweetjes waren, zijn we nog steeds 4 handen op 1 buik. Wij lijken niet alleen uiterlijk op elkaar, ook ons karakter en gedrag is heel erg gelijk, tot de ADHD aan toe.

hei ede
Op de hei
verjaardag
Op haar verjaardagsfeestje gisteren was ook papa gewoon welkom. Zijn vrouw kon helaas niet komen. Maar we zijn gelukkig allemaal heel goede vrienden!
ibiza
Op Ibiza met papa en papa:)

IMG_9950 Toch heeft ze ook de eigenwijsheid en humor van haar vader en de enorme passie en sterke wil van haar bio vader.

Ze is bijzonder lief, attent en onthoud alles. Welke lippenstift jij de vorige x op had al heeft ze je maar 1 x gezien bijvoorbeeld. Ze trekt zich ook alles heel erg aan, zo komen de beloftes die ouderen breken een stuk harder aan. Ook als je die een jaar geleden maakte. Daar houden volwassenen geen rekening mee. Maar ze begint goed te begrijpen waarom veel volwassenen opeens niet meer welkom zijn.

Het allerergst vind ze dat ze op haar kop krijgt voor het door gesprekken heen praten, maar alle volwassenen wel door haar heen praten. Dat ze moet luisteren en opletten, maar daarvan maar weinig het goede voorbeeld krijgt. Ze is dol op knuffelen en samen spelletjes doen.

Curacao
In Curacao saampjes
Ibiza
Met haar neefje in Ibiza, toen had Spanje net gewonnen van Nederland..
Op de hei!! Keira ten voeten uit, wild, vrolijk en altijd aan het lachen!

Ze is heel rechtvaardig en ontzettend slim. Ook is ze een dromer en maakt ze de wereld graag wat mooier met haar dansjes en tekeningen. De liefste in de wereld is haar zusje, ze zijn zo dol op elkaar!!

Ze word nu langzaam een groot meisje, met een ander lichaam en veel wijze woorden. Ze denkt duidelijk na over het leven tijdens het skeeleren, kleuren of buiten spelen.

Met Keira leerde ik pas echt het begrip liefde kennen. Wat het is dat iemand altijd voor jezelf gaat. Natuurlijk deelt ze die plek nu met Miya.

De zusjes zijn dol op elkaar!! Miya voelt zich heel veilig bij Keira, en Keira slaapt stiekem bij Miya als ze een nachtmerrie heeft
De zusjes zijn dol op elkaar!! Miya voelt zich heel veilig bij Keira, en Keira slaapt stiekem bij Miya als ze een nachtmerrie heeft

Maar ik ben enorm trots dat ik haar mama ben!!

 

Gefeliciteerd mijn lieve hartje ❤️‍?

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

8 thoughts on “Keira is 9! Hier haar verhaal..

  1. Gefeliciteerd met je mooie dochter en wat een mooi verhaal! Mijn dochter is op dezelfde dag jarig! Maar zij werd 8 jasr

  2. Wat ontzettend lief! Mooie foto’s en mooi verwoord. Een verhaal om trots op te zijn. Nog belangrijker. Een meisje om trots op te zijn…

Comments are closed.