wishlist - Keira s wishlist!
Tweens

Keira s wishlist!

Kan het allemaal nog sneller? Keira is alweer bijna 9 jaar. Leek het gisteren dat ik nog zwanger was, nu stelt ze ongemakkelijke vragen over menstruatie enzo. Nog 3 weken, dus tijd om haar wishlist eens te bekijken. 

wishlist 600x424 - Keira s wishlist!Wishlist

Kijk, vragen mag ze alles, of ze het ook echt krijgt, dat is een nog maar de vraag. Mijn kleine meid heeft best grote wensen!

  1. Een horloge. Die had ik al aan zien komen, ze komt nl elke 5 minuten naar huis om te kijken hoe lang ze nog mag buiten spelen. Dat horloge is wel een goede dus. En dan wel de Caramellissima van Swatch. Is die nog wel te krijgen?
  2. Een iPhone 6. Dus. Nee. Wanneer geef je een kind een telefoon? Ik geef eerlijk toe dat het mij ook wel handig lijkt dat ze gewoon kan bellen, of dat ik haar kan bellen als ze in de speeltuin is. Maar mijn oude telefoon doet het ook nog. Dat lijkt mij nu nog een beter idee.
  3. Kleding. Tja, dat is nu de leeftijd. De prinsessen jurken gaan naar kleine zus, en zij wil graag skinny jeans en nieuw op haar lijstje is een spijkerblouse.
  4. Poppen!! Ze is een grote fan van de American Dolls. Wil ook wel heel graag de Cayla pop (volgende maand in de winkel!), en wil graag alle nieuwe Bratz poppen. Ze had er al een paar uit de oude collecties. Maar de nieuwe versie maken selfies, doen aan sport en zijn gewoon even wat stoerder dan de Barbies op dit moment.
  5. Ze wil graag een aantal dingen: meedoen met het NK acro turnen, een filmster in Hollywood, fotomodel, en modeontwerpster/styliste. Ze zit op acro turnen, dus die stap is gemaakt. Filmster.. ach je weet maar nooit. Fotomodel, ze heeft wat leuke klusjes hier en daar al. Modeontwerpster/styliste, dat lijkt mij nou wel echt wat voor haar. Vanaf dat ze twee is staat ze al haar eigen kleding uit te zoeken. Niet veel later kwam het commentaar op mijn kleding, en nu hoef ik echt niet meer zomaar ergens mee aan te komen. ze heeft een heel duidelijke smaak, en wil altijd haar poppen en vriendinnen omkleden. Ze wil dan ook graag Sewcool, de revolutionaire draadloze naaimachine om poppenkleding te maken. Hoe leuk is die dan?

Niet een heel extreme wishlist, maar eens kijken hoe we die gaan invullen. Wat vind jij?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Keira s wishlist!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

8 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: