Keira s wishlist!

Kan het allemaal nog sneller? Keira is alweer bijna 9 jaar. Leek het gisteren dat ik nog zwanger was, nu stelt ze ongemakkelijke vragen over menstruatie enzo. Nog 3 weken, dus tijd om haar wishlist eens te bekijken. 

wishlistWishlist

Kijk, vragen mag ze alles, of ze het ook echt krijgt, dat is een nog maar de vraag. Mijn kleine meid heeft best grote wensen!

  1. Een horloge. Die had ik al aan zien komen, ze komt nl elke 5 minuten naar huis om te kijken hoe lang ze nog mag buiten spelen. Dat horloge is wel een goede dus. En dan wel de Caramellissima van Swatch. Is die nog wel te krijgen?
  2. Een iPhone 6. Dus. Nee. Wanneer geef je een kind een telefoon? Ik geef eerlijk toe dat het mij ook wel handig lijkt dat ze gewoon kan bellen, of dat ik haar kan bellen als ze in de speeltuin is. Maar mijn oude telefoon doet het ook nog. Dat lijkt mij nu nog een beter idee.
  3. Kleding. Tja, dat is nu de leeftijd. De prinsessen jurken gaan naar kleine zus, en zij wil graag skinny jeans en nieuw op haar lijstje is een spijkerblouse.
  4. Poppen!! Ze is een grote fan van de American Dolls. Wil ook wel heel graag de Cayla pop (volgende maand in de winkel!), en wil graag alle nieuwe Bratz poppen. Ze had er al een paar uit de oude collecties. Maar de nieuwe versie maken selfies, doen aan sport en zijn gewoon even wat stoerder dan de Barbies op dit moment.
  5. Ze wil graag een aantal dingen: meedoen met het NK acro turnen, een filmster in Hollywood, fotomodel, en modeontwerpster/styliste. Ze zit op acro turnen, dus die stap is gemaakt. Filmster.. ach je weet maar nooit. Fotomodel, ze heeft wat leuke klusjes hier en daar al. Modeontwerpster/styliste, dat lijkt mij nou wel echt wat voor haar. Vanaf dat ze twee is staat ze al haar eigen kleding uit te zoeken. Niet veel later kwam het commentaar op mijn kleding, en nu hoef ik echt niet meer zomaar ergens mee aan te komen. ze heeft een heel duidelijke smaak, en wil altijd haar poppen en vriendinnen omkleden. Ze wil dan ook graag Sewcool, de revolutionaire draadloze naaimachine om poppenkleding te maken. Hoe leuk is die dan?

Niet een heel extreme wishlist, maar eens kijken hoe we die gaan invullen. Wat vind jij?Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

8 reacties op “Keira s wishlist!”

  1. Leuke wishlist! Even een tip de Bratz poppen gaan weer uit het assortiment (in Amerika zijn ze al gestopt). Geen idee wanneer precies in Nederland, maar wees er dus snel bij 🙂

  2. Ah, wel echt heel schattig die tegenstellingen van iPhone/skinny jeans/fotomodel en die poppen 🙂 leuke leeftijd lijkt me! Zit ze trouwens bij een modellenbureau? Wat leuk, hoe lang doet ze dat al? Ze heeft er ook wel echt een heel leuk koppie voor met mooie bos krullen.

  3. Kijk! dat is handig om te weten hwhaha Word iets makkelijker zoeken naar een kadootje!

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: