Close

Keira test de Sewcool! (video)

Keira testte de Sewcool uit!!! Kon je er al iets over lezen op haar verjaardags wishlist, nu kon ze hem dan eindelijk testen!!

sewcool

De SewCool

Keira wil dolgraag styliste en modeontwerpster worden – naast wereldberoemd, danseres, en haarstyliste – dus toen de reclames van Sewcool op tv kwamen, wilde ze deze dolgraag hebben. We besloten om hem pas op haar verjaardag te geven, dat maakt het dan extra speciaal.

Ze verteld je zelf over hoe ze hem vond in haar video. Ik heb het ook even uitgeprobeerd, en het is werkelijk heel simpel om te gebruiken. Ook erg veilig. Je kunt je niet openhalen. Je zou er geen broek mee kunnen omzomen, maar je krijgt er genoeg stofjes bij om er echt wat leuks me te doen. Zo maakten wij om te proberen eerst wat telefoonhoesjes. Maar je kunt er ook leuke tasjes of poppenkleding mee maken.

sewcoolOver de Sewcool

Met Sewcool, de revolutionaire draadloze naaimachine, wordt het maken van kledingstukken en accessoires een stuk makkelijker. Je zet snel en veilig patronen in elkaar zonder dat hier scherpe naalden hoeven te worden gebruikt. Om het naaien goed onder de knie te krijgen, worden er bij de naaimachine drie nieuwe patronen, acht vellen stof, vulling, knopen en accessoires geleverd.
Wil je jezelf ontwikkelen tot een echte ervaren naaister? Probeer dan eens de grote lappendekken “Quilt Kit” in elkaar te zetten. In dit naaipakket zitten twaalf voorgesneden lappen stof, vier randen, zes knopen en de voering waardoor de lappendeken in totaal een oppervlakte krijgt van 90cm x 70cm. Lekker om mee op de bank te kruipen in de winter!sewcool
Speciaal voor het nieuwe schoolseizoen bestaat er ook een fashion re-fill pakket: een sweet summer set met onder andere een handtas, hoofdband en zonnebrillenhoes en een trendy stationary set waar een boekcase, boekenlegger en etui bij horen. Allen zijn simpel in elkaar te zetten of te pimpen met de Sewcool naaimachine.

Een super tip voor de aankomende feestdagen dus!!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

3 thoughts on “Keira test de Sewcool! (video)

  1. Wat een schatje is Keira! Erg leuk ook om te doen, denk dat mijn dochtertje dit ook helemaal super zal vinden x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang