Keira test de Sewcool! (video)

Keira testte de Sewcool uit!!! Kon je er al iets over lezen op haar verjaardags wishlist, nu kon ze hem dan eindelijk testen!!

sewcool

De SewCool

Keira wil dolgraag styliste en modeontwerpster worden – naast wereldberoemd, danseres, en haarstyliste – dus toen de reclames van Sewcool op tv kwamen, wilde ze deze dolgraag hebben. We besloten om hem pas op haar verjaardag te geven, dat maakt het dan extra speciaal.

Ze verteld je zelf over hoe ze hem vond in haar video. Ik heb het ook even uitgeprobeerd, en het is werkelijk heel simpel om te gebruiken. Ook erg veilig. Je kunt je niet openhalen. Je zou er geen broek mee kunnen omzomen, maar je krijgt er genoeg stofjes bij om er echt wat leuks me te doen. Zo maakten wij om te proberen eerst wat telefoonhoesjes. Maar je kunt er ook leuke tasjes of poppenkleding mee maken.

sewcoolOver de Sewcool

Met Sewcool, de revolutionaire draadloze naaimachine, wordt het maken van kledingstukken en accessoires een stuk makkelijker. Je zet snel en veilig patronen in elkaar zonder dat hier scherpe naalden hoeven te worden gebruikt. Om het naaien goed onder de knie te krijgen, worden er bij de naaimachine drie nieuwe patronen, acht vellen stof, vulling, knopen en accessoires geleverd.
Wil je jezelf ontwikkelen tot een echte ervaren naaister? Probeer dan eens de grote lappendekken “Quilt Kit” in elkaar te zetten. In dit naaipakket zitten twaalf voorgesneden lappen stof, vier randen, zes knopen en de voering waardoor de lappendeken in totaal een oppervlakte krijgt van 90cm x 70cm. Lekker om mee op de bank te kruipen in de winter!sewcool
Speciaal voor het nieuwe schoolseizoen bestaat er ook een fashion re-fill pakket: een sweet summer set met onder andere een handtas, hoofdband en zonnebrillenhoes en een trendy stationary set waar een boekcase, boekenlegger en etui bij horen. Allen zijn simpel in elkaar te zetten of te pimpen met de Sewcool naaimachine.

Een super tip voor de aankomende feestdagen dus!!

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

3 reacties op “Keira test de Sewcool! (video)”

  1. Wat een schatje is Keira! Erg leuk ook om te doen, denk dat mijn dochtertje dit ook helemaal super zal vinden x

Reacties zijn uitgeschakeld.

Je bent nooit te oud om te leren rolschaatsen! Lekker dansen en fit worden op Just Dance 2021
%d bloggers liken dit: