Een plog over Kenya, adoptie en olifanten.

IMG 20150507 WA0015 01 Een plog over Kenya, adoptie en olifanten.

Voor zijn werk moest mijn verloofde 1 dag naar Kenya. Dit kwam mooi uit, want Kenya had ik nog niet op mijn blog. Nou is hij niet van het schrijven, dus ik heb er een plog van gemaakt.

Hij is op safari geweest, en ging naar een olifanten centrum. Daar heeft hij een leuk souvenir voor ons gezin meegenomen. Hij heeft nl een olifant geadopteerd. Gelukkig blijft de olifant wel fijn in Kenya. Maar door een olifant te adopteren, zorg je ervoor dat het centrum blijft bestaan, en zij zorgen goed voor de olifanten. Fijn dat dit mogelijk is!

Kenya

Kenya is ongeveer 8 uur vliegen vanaf Schiphol. Je kunt een rechtstreeks vlucht krijgen. In een ander blog vertelde ik al dat mijn schoonzusje in Kenya woont. Zij schreef een blog over haar Honeymoon vlakbij Kenya..

Mijn kleine nichtje gaat er naar de peuterspeelzaal en straks ook naar school. Het voordeel van opgroeien in Kenya is dat ze leert omgaan met verschillende culturen en talen. Ze is 3 en spreekt nu al Nederlands, Engels en Swahili. Natuurlijk super voor haar toekomst. De lessen zijn er wat speelser, maar aan de andere kant word er wel veel meer verwacht van de kinderen wat ik zo hoor. Leuk m dat verschil te zien.

Hoe interessant moet het ook wel niet zijn als er giraffen praktisch door de achtertuin lopen?? Of aapjes in de tuin? Laatst was er een ontzettende overstroming, dan vullen de straten zich niet alleen met vervuiling, ook de wilde dieren willen nog wel eens uitwijken dan. Dat lijkt me ook wat!

De contrasten tussen rijk en arm zijn nog steeds erg groot. Daardoor is er best nog veel criminaliteit. Alhoewel ze wel erg hun best doen om het wat toerist vriendelijker te maken met hun mooie safari’s en wat dacht je van dat prachtige restaurant waar giraffen zo aan je bord mee eten?

Ik ben als heel klein meisje ooit geweest, maar kan niet wachten om ooit met mijn gezin te gaan!

op reis naar Kenya olifanten adopteren Een plog over Kenya, adoptie en olifanten.


ageology banner Een plog over Kenya, adoptie en olifanten.

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Reacties

  1. Bericht
    Auteur

Reacties zijn gesloten.