De kerstcadeau wishlist voor mannen

Het is al bijna kerst en ik begin vroeg dit jaar. Ik vroeg mijn man om een wensenlijstje, en hij kwam met deze wel heel originele (of juist voorspelbare) kerstcadeau lijst. Ik denk dat de meeste items wel op elke mannen cadeau lijst kunnen voorkomen..

Het is vrijdag middag 15:52uur en zit me nu al te verheugen op de vrije kerstdagen. Lekker bij mijn vrouw en kinderen zijn en even de gedachten op iets anders hebben dan het werk.

Het kerstcadeau

Ik heb een top 10 lijst samengesteld wat ik (en stiekem mijn vrouw) deze kerst nodig heeft. Om te beginnen kan ik niet wachten om weer eens een lekker glas whisky te drinken (gluhwein is meer voor als ik weer eens meegesleurt word naar een kerstmarkt). Het is natuurlijk erg makkelijk om gewoon naar de slijterij te gaan en een fles te komen, maar hoe leuk is het om je eigen whisky te maken in een eigen eiken vat?  En dan uit Rocking Whiskyglazen te drinken.

kerstcadeau2Maar goed.. het is nog steeds middag en ik zit nog steeds achter mijn bureau op kantoor te “werken”. Als ik straks thuis kom, springen mijn kinderen mij direct in de armen en is het papa papa.. papa dit papa dat en willen ze direct laten zien wat ze op school hebben gemaakt/getekend. Hoe vet zou het zijn dat jouw eigen kinderen jou kunnen gebruiken als soort van schilderij?! Ik bedoel dit niet letterlijk (als is dit regelmatig voorgekomen, zie foto), maar in de vorm van het glow in the dark shirt waar ze op kunnen tekenen.

Nadat ik met mijn kinderen heb gespeeld na een drukke werkdag zorgt mijn lieve vrouw altijd voor een heerlijke maaltijd en dat er een lekker koud biertje voor me klaar staat (nee nee ben geen alcoholist). Ook Juud houdt wel van een lekker biertje en vindt het altijd leuk om te experimenteren in de keuken. Dus niks leuker/lekkerder om (als 2 vliegen in klap) te koken met een heerlijk biertje in je hand en in de pan met de heerlijke recepten uit het Bier Kookboek.

kerstcadeau3Nu we heerlijk gegeten hebben en de kinderen eindelijk op bed liggen hebben Juud en ik heerlijk de tijd en rust om dingen voor ons zelf te doen. Ik ben naast fanatiek golfer ook fan van vintage Star Wars. Ik ben 36 jaar, maar voel me gewoon weer 5 als ik naar mijn geweldige verzameling kijk. Ik kan er echt uren naar staren, mijn figuren weer iets anders zetten en online zoeken naar nieuwe items (let op wel vintage) om te blijven upgraden. Naast mijn vitrinekast wil ik nu ook echt een hele vette lamp ophangen van Dart Vader om mijn hoekje helemaal af te maken.

Zoals ik al eerder heb verteld ben ik fanatiek golfer. Ik kan in bed met een oortje in gerust uren op mijn telefoon naar YouTube kijken hoe pro’s het doen en zodoende zien en leren wat ik kan verbeteren in mijn swing etc. Zodra ik maar ergens ben en de ruimte heb kan ik aan mijn swing werken. Zo heb ik in de tuin een afslag matje en een net om te oefenen en zit ik op de wc om het putten wat meer onder de knie te krijgen met de Ultieme golfset voor op het toilet.

Yeahhh het weekend is begonnen! Het is het einde van het golfseizoen en (spijtig voor Juud) zijn er nu een hoop toernooien. Zo is dit weekend het NK Matchplay waar ik hard voor heb getraind. Voordat ik van huis ga – of op vrije dagen als de kerst – maak ik altijd een heerlijk kopje koffie voor ons. Ik drink deze natuurlijk het liefst uit een van de Star Wars koffie kopjes, en kook een heerlijk eitje wat (jaja) wel gegeten moet worden uit de R2-D2 eierdop.

Nadat ik mijn golfkleding en spullen heb gepakt stap ik mijn auto in om naar het toernooi te vertrekken. Helaas is de grote regentijd weer begonnen en is het vaak miezerig buiten. Dan zou ik wel die hele vette lichtzwaard ruitenwissers willen aanzetten (hahah ik ben echt een nerd).kerstcadeau1

Nadat ik een toernooi heb gespeeld kom ik thuis en gooi ik altijd mijn sokken in de slaap- badkamer neer en is Juud altijd helemaal pissig omdat die geur echt niet te houden is (natuurlijk best logisch na een dag golfen en best aso van mij). Nu heb ik speciaal voor haar een wasmand uitgezocht die ik voor mijn sokken en andere golfkleding kan gebruiken.. Alleen veel zin heeft ie waarschijnlijk niet.. het ligt niet aan de wasmand hoor, deze is geweldig, maar het is iets mannen eigen denk ik… mijn vieze sokken?…die liggen altijd waar ze niet moeten liggen!!

Nou volgens mij heb ik nu wel een goede kerst cadeau lijst om aan de kerstman (aka mijn vrouw) door te geven.

Proost!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

1 gedachte over “De kerstcadeau wishlist voor mannen”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: