Ken je de The Body Shop kerstcollectie 2018 al? Hij zit vol met heerlijke en mooie items, en ik mag een heleboel weggeven! Lees snel verder hoe en wat je kunt winnen!

The Body Shop kerstcollectie 2018

Wat is hij weer fijn! En man wat ruikt het allemaal lekker zoet! Ik ben dol op lekker zoete geurtjes, dus voor mij is dit helemaal op mijn lijf geschreven. Ik hoop voor jou ook…

Body Butters

Ik ben dol op de body butters van The Body Shop! Ze maken je huid zo heerlijk zacht en deze ruiken ook nog eens echt naar de winter. De Peppermint Candy Cane naar Pepermunt en snoepjes , en de Berry Bon Bon naar rode vruchten en snoepjes. Je wordt echt om op te vreten zo zacht en zoet. De verpakkingen bevatten 194g ieder en je doet er een eeuwigheid mee.

Olivia the Owl

Een prachtig mooie uil van metaal met daarin:
– Strawberry shower gel 60ml
– Coconut shower crème 60ml
– Strawberry hand cream 30ml
– Coconut hand cream 30ml
– Strawberry bath bomb
– Coconut bath bubble
Nog leuker, als je de deksel er weer op draait heb je een hele mooie spaarpot!

Sexy lips

Zijn dit geen prachtige kleuren? De nude past overal bij en heeft een klein glittertje dus dat maakt het extra feestelijk. De roodtinten vind ik zo sexy voor elke gelegenheid. Zwart en paars zijn wat extremer, maar passen helemaal bij de trend van deze winter! Vooral op een heel donkere huid vind ik deze prachtig.

#8daysofchristmas

Vind je alles wat je hierboven hebt gezien: De uil met de goodies erin, de lipsticks en de body butters ook zo fantastisch? Je kunt alles winnen in 1 lekker vet beauty pakket! Hoe fijn is dat dan? Heerlijk zacht, zoet en hot de feestdagen in! Nog leuker vandaag geeft Mary Lou een prachtig KOMONI houten notitieboek weg! Doe snel mee!

Wat ik graag zou willen weten is wat je het liefst leest hier op Pinkpress.nl?

Laat een reactie achter op Twitter, Facebook en/of Instagram voor een extra kans. Delen, taggen, spammen alles mag 😊

De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en wordt verder niet openbaar gepubliceerd.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  
Spread the love