Het dragen van een ketting tegen stress, werkt dat?

Een ketting tegen stress, dat moest ik uitproberen.

In de afgelopen periode heb ik mij enigszins verdiept in verschillende soorten edelstenen. Sinds kort draag ik daarom een ketting tegen stress. Zoals jullie wellicht weten, krijg ik energetische behandeling. Stenen zijn een belangrijk onderdeel van deze behandeling. Deze gebruiken ik en mijn begeleider echter niet, maar we hebben het er wel over. Mijn coach heeft dan mijn volste aandacht. Zo heb ik een aantal maanden terug besloten om hier meer over te leren. De eerste steen die ik kocht is een amethist.

De amethist

De amethist is een paarsachtige steen die je ontspannen maakt. De steen zuivert je aura, werkt kalmerend en blokkeert negatieve ideeën. Dat is toch mooi meegenomen? Dat dacht ik zo. Deze paarse steen is één van mijn favorieten. De amethist leg ik op mijn derde oog. Ik maak contact met dit gebied en alle herinneringen en gedachtes die ik kwijt wil, zend ik naar de steen. Dit doe ik voor ongeveer vijf minuten. In de tussentijd heb ik mijn ogen gesloten gehouden, dus die open ik weer. Ik heb even de tijd nodig om bij te komen, maar dan voel ik mij helemaal rustig.

De smaragd

Al snel volgden er meer stenen die mijn collectie deden uitbreiden. Zo kocht ik een klein groen steentje die ze een smaragd noemen. Hier heb je hoogstwaarschijnlijk wel van gehoord. De smaragd heeft als kenmerk dat het hard en verstand versterkt. Dat wil zeggen dat het helpt om emoties te verwerken. Omdat ik een moeilijke periode zat, heeft mijn coach mij advies gegeven. Ik zou deze steen kunnen halen. Echter heb ik dit al dezelfde middag gedaan. Oeps. De steen draag ik als een ketting, op mijn borst. Hoe dichter bij het hart, hoe beter.

WhatsApp Image 2017-12-30 at 13.36.57

Wat merk ik van de steen?

Misschien is het fabel, misschien is het feit, maar ik voel mij er beter bij. Ik voel hoe de spanningen in mijn lichaam door de grond weg kunnen vloeien. Dat is echt een fijn gevoel. Zo weet ik dat de steen zijn werk doet.

Welke stenen heb ik nu?

Het is best een grote verzameling aan het worden. Hieronder een overzicht van welke stenen ik heb:

Amethist, bergkrsital, blauwe chalcedoon, carneool, lapis lazuli, obsidiaan, smaragd,  toermarlijnkwarts en versteend hout. Meer informatie over deze stenen zijn te vinden op: Spiritual Garden.

 

MC Kleuver is te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

4 reacties op “Het dragen van een ketting tegen stress, werkt dat?”

  1. Leuk je hier tegen te komen!
    Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje cynisch tegenover edelstenen stond, maar laatst pakte ik er zelf eentje vast en voelde me meteen rustiger. Heel apart! Dus kan me goed voorstellen dat je het fijn vindt ze te gebruiken.

  2. Heel interessant , ik ben wel benieuwd of het iets voor mij ia en of het helpt want ik kam met heel veel emoties en stress

  3. Interessant! Ik had “vroeger” ook een hele hoop stenen en sliep er ook mee. Dit was in mijn puberjaren… Of het tussen m’n oren zat of niet, ik voelde me er goed bij. Eigenlijk is het daarna wat verwaterd…

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: