Dit zijn de leukste kinderfilms om naar uit te kijken dit jaar!

Kinderfilms om naar uit te kijken in 2018

Jaarlijks komen er tientallen nieuwe films uit en ook voor kinderen heb je ieder jaar gegarandeerd een aantal leuke films die uitkomen. Benieuwd naar welke kinderfilms je echt niet mag missen in 2018? Lees snel verder!

Pieter Konijn

Vanaf 11 april kunnen je kinderen genieten van de avonturen van Pieter Konijn op het zwarte doek. Bekend van de kinderverhalen van Beatrix Potter, is dit een absolute must see. Pieter Konijn gaat op zoek naar lekker eten in de groentetuin van Mr. MacGregor. Dit levert spannende situaties op, want Mr. MacGregor wil juist geen konijnen hebben in zijn mooie moestuin.

Op 25 maart ga ik met kleine Miya naar de première, dus dan kunnen wij je alvast iets meer vertellen tegen die tijd! Miya is echt groot fan van Pieter Konijn, en is dus heel erg benieuwd!

Incredibles 2

De eerste Incredibles film was al ontzettend leuk en nu komt er eindelijk een vervolg, het duurt nog even, maar vanaf 27 juni kan je hem zien. Mr. Incredible ofwel Bob Parr heeft samen met Elastigirl, zijn vrouw Helen, en hun drie kinderen een enigszins normaal leven voor een superheldenfamilie. Elastigirl gaat erop uit om de wereld te redden en dit zorgt ervoor dat Bob alleen voor hun kleine Jack Jack moet zorgen. Dit zorgt voor de nodige hilarische momenten. Een leuke animatiefilm met een vleugje actie.

TIP! Hou jij /je kind van echte superhelden, verkleden en gamen? Dan moet je echt een kijkje nemen op de Dutch Comic Con. Je kunt er zelfs prijzen winnen voor het best kostuum, gamen tegen de beste gamers, echte super helden ontmoeten als Murdock van de A-team, of Darth Vader! Ook kun je er natuurlijk van alles kopen als comics, T-shirts, zwaarden en beeldjes tot spelletjes, mokken, props en gadgets!

Smallfoot

‘Smallfoot’ volgt een yeti die ervan overtuigd is dat mensen bestaan. De rest van haar soort gelooft echter niet in deze gekke, kleinvoetige wezens. Ze gaat er vervolgens op uit om het bestaan van deze wezens aan te tonen. In de originele versie mag je genieten van de stem van Channing Tatum.. Wat een straf (ahum)

Ralph breaks the internet: Wreck-it Ralph 2

In Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 verlaten we Litwak’s arcade om de onbekende en spannende wereld van het internet te duiken. De slechterik uit het spel Ralph (stem door John C. Reilly) en zijn mede buitenbeentje Vanellope von Schweetz (stem door Sarah Silverman) riskeren alles wanneer ze door het internet reizen om op zoek naar een vervangend onderdeel voor Vanellope’s videogame, Sugar Rush om zo de videogame te redden. Ralph en Vanellope worden tijdens hun reis geholpen door verschillende internet bewoners zoals onder andere een websiteondernemer met de naam Yesss, wie het hart en ziel is van de trendsettende website “BuzzzTube”. (Stem door Taraji P. Henson)

Hotel Transylvania 3

Deel 1 en 2 waren hier echt favoriet. Vooral ik zelf vind ze stiekem eigenlijk gewoon echt leuke tekenfilms! Het is dat ik van mijn man Miya haar pony niet in een puntje mag laten knippen..

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueuze cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip. Hij is duidelijk niet op de hoogte dat ze een afstammeling is van zijn grote vijand Abraham Van Helsing.

Christopher Robin

Kijk eens wie er weer terug is?

Natuurlijk komen er nog veel meer leuke films uit in 2018, maar deze zijn sowieso de moeite waard om met je kinderen te kijken. In de bioscoop voor een gezellige middag weg, of later in het jaar thuis op de bank.Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

 1. Nora

  Pieter konijn is hier een favoriet!! Ga ik zeker doen met mijn dochter van 6.

  Vanaf welke leeftijd gaan jullie met de kids naar de bioscoop? Ik heb een zoontje van 3. Maar weet niet goed of hij wel zo lang gaat kunnen stil zitten ….

 2. Dhini

  Oh..leuk kinderfilm. Ik wil naar deze alle film kijken

 3. esther perfors

  Wat een leuke tips! Heerlijk ook dat koppie van jouw meisje erbij…

 4. Patricia

  Ik kijk als volwassene ook heel erg uit naar een aantal van deze films en vooral van het vooruitzicht van een tweede Incredibles wordt ik heeeel erg blij 🙂

 5. nicole orriens

  Ik houd eigenlijk niet van kinderfilms maar die Peter Rabbit verrast me en lijkt me toch wel leuk!

 6. Kim

  The Incredibels 2 kijken we heel erg naar uit!!

 7. marieke

  Ooooow die Smalfoot film lijkt me zo ontzettend leuk! Heb nu al zin om die te kijken!

 8. Maddy- Meer Met Mama

  O die van Pieter Konijn lijkt me heel leuk voor de kindjes. Merel is afgelopen weekend voor het eerst naar de bios geweest (k3) en Bram mag ook een film uitzoeken. Denk dat hij deze erg leuk zou vinden.

 9. Hippiemeisje

  Ik heb dan zelf missschien geen kinderen, deze blog trok mijn aandacht

  Waarom? Omdat ik als volwassene durf toe te geven dat ik ook van deze films houd en er dus zeker ook aanr uitkijk! 😉

 10. marjolein westerbaan

  Ik ben dol op de film en voor mijn kindjes een uitje dat wij heel graag ondernemen Pieter Konijn op nr 1

 11. Fleur

  Er wordt hier ook al reikhalzend uitgekeken naar Transylvania 3 en de nieuwe Incredables. Zelf lijkt Pieter Konijn mij erg leuk

%d bloggers liken dit: