Kinderkleding trends voor herfst/winter

Kinderkleding trends herfst - winter 2021

De blaadjes vallen weer van de bomen en dat betekent natuurlijk: de herfst is begonnen! En met de intrede van een nieuw seizoen, steken er ook weer nieuwe trends de kop op. In dit artikel nemen we je mee in dé trends op het gebied van kinderkleding voor het najaar van 2021!

1. Back to nature

Het centrale thema dit najaar is: back to nature! Lekkerterug de tijd én de natuur in. Je moet dan denken aan de kleuren uit het bos, bondjes, berenvellen en warme vesten in folkloristische stijl. Dit wordt in de mix gegooid met een jaren 70 stijl met veel flares, corduroy en coltruien.

2. Kleur bekennen

Ook dit najaar zien we weer veel van de standaard (en altijd fijne) herfstkleuren. Denk aan mosgroen, blauw en veel roestige rood en aarde kleuren. Eén kleur springt eruit in de collecties: roest. Deze kleur combineert super mooi bij roze, en laten we alle kleuren roze ook deze herfst en winter weer veel terugzien.

3. Zacht en fluffy

Wat betreft stoffen is het dit najaar vooral veel zacht en fluffy. Denk hierbij aan corduroy, bont en borg (een soort kort, schapenvel-achtig bont). Die laatste zien we  het liefst in de vorm van comfortabele harige bodywarmers.Daarnaast is in het afgelopen seizoen velours geïntroduceerd en dat is een blijvertje gebleken!

4. De wijde pijp

Ook is de wijde pijp een trend die door zet. Zo is de culotte bij meisjes helemaal terug en ook een flaredpijpje met een stoere sneaker eronder zul je dit najaar veel zien bij de wat oudere meiden. Alhoewel… ook bij kleintjes staat dit ontzettend pittig.

5. Warme colletjes

De sweater met kraagje word dit najaar meer en meer ingeruild voor een coltruitje. Van heerlijke soepele, dunne stofjes die je in de herfst al kunt dragen. In de winter draag je je hem met een fijne trui of fluffy giletjeerover.

6. Tierelantijntjes

De kleding van dit najaar is uitgebreid uitgewerkt met veel frutsels en tierelantijntjes. We gaan veel mooie borduursels, maar ook pofmouwen, franjes, pompons en leuke kwastjes zien! Lekker vrolijk!


Nog meer herfst 🍂Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like