5 tips om je kleine appartement een natuur “look” te geven. 

botanisch kleine appartement

Als je van plan bent je appartementje een botanische touch te geven, behoor je tot een steeds groter wordende groep mensen, die evenals jij liefhebbers zijn van dat knusse planten sfeertje in huis. Dat gevoel omringd te zijn door de natuur, mooie kleuren en vele tinten groen.

Stop! Je hoeft niet meteen te gaan sjouwen met allerlei planten om dat effect te bereiken. Met Botanisch
behang
kun je snel en makkelijk de gewilde sfeer creëren.

Begin met een mooi behang

Heb je een klein appartement, dan moet je voorzichtig zijn met het kiezen van behang. Aangezien er een keur is van stijlen en modellen in grote en kleine plantmotieven is het vinden van het juiste Groen behang
dat bij je appartement past, helemaal geen probleem. Neem eens een kijkje bij KEK
Amsterdam behang
.

Smaken verschillen, maar bij het uitkiezen van botanisch behang voor een klein appartement moet je er wel opletten dat je niet verstrikt raakt in je eigen “jungle”. Te veel of te groot maakt dat je gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Kies daarom voor een motief dat botanisch is, maar je ruimte niet “kleiner” maakt.

Je zult je wel afvragen waar je op moet letten, om te voorkomen dat je de plank misslaat met je Luxe behang.

botanisch behang

Hier zijn 5 tips die je zullen helpen de juiste keus te maken

 

  1. Je behang moet in harmonie zijn met je meubels.
  2. Houten en Rotan meubilair, hebben die natuurlijke uitstraling die je botanisch behang beter tot zijn recht doen komen.
  3. Zachte kleden zullen ook een positief effect hebben op het geheel.
  4. Let altijd op de kwaliteit van het behang, want goedkoop wil nog niet zeggen dat het een koopje is. Je wilt behang dat lang meegaat.
  5. Je kunt je favoriete planten gerust combineren met botanisch behang.
  6. Het is zeer aan te raden samen met een vriendin of kennis die een beetje verstand of feeling heeft voor inrichting en of behang, het motief van je groen behang uit te kiezen.

Hoe te beginnen:

Behangen kan troep veroorzaken, verplaats dus meubilair. Zware spullen kun je met lakens afdekken, en de vloer met oude kranten of zo beschermen. Als je het behang mooi opgedroogd is begin je met het inrichten. Eventueel kun je wat oude meubels van de kringloopwinkel opknappen om zo toch wel echt groen bezig te zijn. In plaats van meteen een zware laag verf erop te doen kun je het ook schuren en kijken wat eronder voor moois tevoorschijn komt. Of koop een eco groene verf, die geen aanslag geeft op het milieu.

Denk daarna aan fijne planten, lekker zachte kleden, en ik las laatst bij een interieur influencer (met kind!) die de vloer helemaal wit had geverfd, dat geeft zo een mooi contrast met al het hout, rotan en groen!

Veel plezier met inrichten!

kleine appartement


Lees ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like