Kleine mannen met lange vrouwen

Liefde kent geen grenzen. Liefde maakt blind. Maar hoe ver zal jij gaan voor de liefde?

Wij hebben allemaal wel een “eisenpakket” waar je toekomstige man of vrouw aan moet voldoen. Ik ken vrouwen die niet dood gezien willen worden met een hele kleine man. Zelfs als die man op alle vlakken met haar zou matchen dan nog zou zij er niet voor gaan. Ik ben opgegroeid in een gezin waar mijn moeder lang was en mijn vader klein. Mijn moeder met is 1.78 en mijn vader is 1.66. Overal waar zij kwamen vielen ze op en er werd echt vaak naar ze gekeken.

Ik heb echt zitten nadenken, zou ik iemand op kunnen vallen die kleiner is? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Ik houd persoonlijk van lange mannen. Maar zeg nooit nooit denk ik maar.

Kleine mannen hebben vaak iets te compenseren lijkt het wel. Ze hebben of een grote bek, zijn arrogant of werken kei hard om zich te bewijzen. Veel succesvolle mannen zijn klein denk aan:

Tom Cruise 1.70

Prince 1.58

Justin Bieber 1.68 ( maar die zal nog wel iets doorgroeien gok ik)

Danny de Vito 1.52

Bruno Mars 1.65

Al Pacino 1.66

1 van mijn beste vriendinnen is 1.87. Zij zegt dat ze vanwege haar lengte echt freaks op haar afkrijgt. Op een of andere manier vinden mannen het super geil, een erg lange vrouw. Voor haar persoonlijk, zou ze liever gaan voor iemand die net zo lang is of langer. Alleen dat lukt niet altijd. Haar ex vriend was een kop kleiner.

Op de volgende foto zie je een stel. Zij is onwijs lang en hij is vergeleken met haar super klein. Je ziet dat ze erg gelukkig zijn. Toen ik de foto het voor het eerst zag, dacht ik, hoe hebben deze 2 mensen elkaar in godsnaam gevonden? Maar nu denk ik who cares als zij maar gelukkig zijn, zij merken het lengteverschil niet eens meer op denk ik?

Originele bron onbekend

Wat vind jij? Zou jij kunnen vallen op iemand die veel kleiner is?

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like

  1. Jamey

    Ik heb in het verleden een relatie van 5 jaar gehad met iemand die twee koppen kleiner was. Ik kan het niet aanbevelen. Ondanks dat je misschien denkt dat het niets uit maakt, dat doet het wel! Ik werd regelmatig gevraagd of het mijn kleine broertje was en schaamde me dan toch wel vaak voor mijn (ex) partner.

%d bloggers liken dit: