Close

Kleren maken de man

Niets sexier dan een man in een mooie jeans of een op maat gemaakt pak. Met mooi weer komen al snel de sportbroekjes te voor schijn, of slecht zittende linnen broeken. Voor aankomende kerst zocht ik een nieuwe outfit uit.

Kleding maakt de man

Het liefst draagt hij alleen lange broeken, omdat hij eigenlijk altijd nette broeken draagt, of jeans. Nou een jeansshort hoef je bij mij niet mee aan te komen als man, en sport shorts zijn meer voor op het strand, of als je gaat sporten. Is toch anders als de legging vind ik. Die mag je overal naar aan! Wat de experts ook zeggen.

Nette shorts zijn dus een uitkomst op een mooie dag, en je wilt de stad in, of een terrasje pakken bijvoorbeeld. Je bent dan toch gekleed, maar niet over the top, en ook niet als hooligan. Ik vind de mannen in pak met shorts ook super sexy, het heeft iets ondeugends.

Bij de ADAM storeĀ  zocht ik een setje uit voor mijn man voor Vaderdag. Nu is het bijna kerst, en kunnen de pakken weer uit de kast!

adam brandstore

Mijn man in pak is zo super sexy!

Echt waar, het staat hem gewoon goed. Die man is gemaakt voor pakken. Eigenlijk het liefst van die old fashioned pakken. Met bretels en zo een spencer. Maar ook de moderne goed gesneden pakken vind ik echt briljant.

Nu zijn we aan het kijken voor de feestdagen. Daar mag het van mij allemaal best wat feestelijker. Hij is meer van strak met een streepje bijvoorbeeld. Ik vind dat er dan in de das of het overhemd best een vrolijker kleurtje mag of zelfs een glitter. Maar dat is duidelijk smaak. Hij wil nog wel eens naar paars of roze kijken, maar eigenlijk liever alleen voor de das.

Toch laat hij mij wel een beetje spelen met overhemden af en toe.

Trouwen in pak

Hier zijn wij allebei heel duidelijk over. Omdat de dandy look pakken hem zo fantastisch staan, wordt dat het. Geen grijze of zwart, maar eerder beige of bruin.

Dit is echt een stijl die modern maar toch ook weer old fashioned is. Ik vind dit zo gaaf! Wat vind jij? Een beetje in de stijl van veel Maatpakken van Rietbergh.com

Hier krijg je een beetje meer idee. Een mooi maatpak, maar toch ook wat casual. In ieder geval ik vind het echt mooi. Ik denk ook dat het helemaal bij ons, en onze stijl past. Al zou je niet altijd zeggen dat wij stijl hebben. Nou weten we eigenlijk nog niet eens of we er een groot feest van maken, of een klein feestje thuis geven. Voorlopig staat het laatste op de planning. Maar we hebben nog even om dat aan te passen.

Wat vind jij van een man in pak? Super sexy of nee het hoeft voor mij niet?

Lees ook: Mannen in pak zijn hot!

Pin this for later!

man op foto

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang