Close

Draag jij al de kleur van de herfst 2017?

Rood is de kleur van de herfst 2017. Ik ben meer van het roze, maar de laatste tijd kijk ik toch steeds meer naar rood. Het is een vrij opvallende kleur dus hoe draag je die?

Mooi rood is niet lelijk

Rood in al zijn tinten is natuurlijk wel een echte herfst kleur. Ook op de catwalk was het rood niet weg te denken. Je kunt het echt zo gek niet bedenken, van helemaal in het rood inclusief haar en schoenen, tot alleen een rode lipstick.

Accessoires en beauty

Wil je rustig beginnen, of hou je er niet van om zo op te vallen dan kun je beginnen met rode accessoires. Wat dacht je van een grote tas, armbandjes, een horloge of bijvoorbeeld een haarband. Die mogen ook lekker breed dit jaar, en vooral in het rood juist weer lekker opvallend. Een rode riem op een geheel zwarte outfit met bijvoorbeeld rode lipstick en nagels is ook echt een statement van een power vrouw. En als ik zo naar het weer kijk kan ik regen voorspellen, en daar past een rode hoed of paraplu zeker bij.

sandalen van TheWhitebrand

Schoenen

Rode laarzen vallen altijd op, of wat dacht je van een mooi paar hakken? Ben je heel verlegen dan kun je ook denken aan een paar Christian Louboutins. Die maken de mooiste hakken op aarde. Is je budget wat minder dan moet je echt even de collectie Tamaris van Schuurman Schoenen bekijken. Buiten dat ze 10x lekkerder lopen, zijn de meeste stofjes ook erg zacht. Het is fijn om kwaliteit te dragen, helemaal als je het de hele dag aan wilt, of er de hele nacht op wilt dansen.

De roodbruine laarzen zijn een subtiele statement naar rood. Overigens zitten er ook hele gave blauw geblokte over knee laarzen, die super passen bij de ruitjes en hoge laarzen die ook al in elke kast thuis horen deze herfst. 

De rode sneakers en loafers zijn ook helemaal leuk om je dagelijkse outfit op te fleuren. En als je durft kun je de sandalen van afgelopen zomer ook gewoon aan met sokken. Ik had dit jaar de sandalen van TheWhitebrand, en zij hebben ook de sandalen met het bontje erop in de collectie. Mijn rood witte LOVE slippers heb ik echt elke dag aan gehad in Griekenland!

Jas en kleding

Een mooie rode regenjas, een dikke gevoerde jas, of een wollen trenchcoat in het rood zijn super opvallend. Een rode trui is vaak wat kerstig, maar met een wit bloesje eronder wel weer heel lief. De rode panty met een knielange rok en loafers is heel college-achtig, en ook de rode pantalon kan gewoon naar kantoor met een witte blouse en mooie schoenen.

 

Ga jij voor rood deze herfst?

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

8 thoughts on “Draag jij al de kleur van de herfst 2017?

  1. Grappig! Terwijl ik dit artikel lees zit ik te wachten bij de nagelstyliste en denk ik net dat het wel leuk is om weer eens rode nagellak te kiezen 🙂

  2. Rood is tof. .maar wel heel erg aanwezig vind ik. Fijn als extraatje, maat degelijke basics koop ik liever in een neutraal kleurtje 🙂

  3. Ik vind rode accenten vaak wel leuk. Rode laarzen lijkt me eigenlijk helemaal geweldig dus misschien eens naar kijken.

  4. Rood is helaas niet echt mijn kleur. Maar bij jou staat het zo leuk! Vooral rode lipstick (die op de foto met de meiden) staat je prachtig!

  5. Daar zeg je me wat! Ik heb eigenlijk nog maar weinig rood gedragen. Het moet ook niet te fel zijn bij mij. Dan vind ik het minder mooi.

  6. Nee ik ga niet voor rood denk ik. Die kleur staat mij niet geweldig mooi. En ik hou er gewoon niet zo van haha. Dus ik sla over. Maar dat doe ik meestal. Ik draag wat ik mooi vind.

  7. Ik ben niet zo’n fan van rood… Vind het wel leuk in de accesoires dus daar zou ik het wel in terug laten komen… Maar echt kledingstukken enzo… Ik ben meer een zwart meisje 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang