De kleuren van de kust in het interieur

italiaans2 - De kleuren van de kust in het interieur

Nu ik niet meer aan de kust woon, probeer ik die kleuren zoveel mogelijk in het interieur terug te krijgen. En dan hou ik met name van de lichte kleuren van de kust in het interieur. 

De kust is zoveel kleuren

Nu kun je zeggen de zee is blauw. En dat lijkt wel zo. Maar denk eens aan de Italiaanse kust. Het groene zeewater dat overloopt tot diepblauw. De ondergaande zon die het water goud tot paars kleurt. Het zand dat van wit naar donkergrijs gaat op de rotsen. Het rood van het klei, en het geel van de bloemen. Volgens mij kun je nu wel een voorstelling maken van hoe ik mijn huis graag zie.

Ik geef toe, ik heb niet meer alles door elkaar, maar als je de kleuren zo op elkaar afstemt dan past het allemaal prima. Helemaal in combinatie met strakke meubelen of bijvoorbeeld prachtig Italiaans design die de Mediterraanse stemming in huis nog meer verhoogt.

Een paar items in het interieur, of juist de muren?

Ik heb zelf beide. Ik heb lichtgroene muren, iets donkerdere gordijnen. Veel wit, maar ook veel steigerhout en bijvoorbeeld een koperen industriële lamp die weer doet denken aan een lamp op zee in een blauwgroene kleur. De kussens op de bank zijn weer zand kleurig. De stoelen grijsblauw als de zee op een slechte dag.

Maar je kunt het ook de kleuren van de kust in het interieur ook met andere kleinere key items brengen. Wat dacht je van bijvoorbeeld De ArcheToys Icecream Van van Magis? Je denkt meteen aan Italiaanse ijsjes of niet? Een item waar je meteen vrolijk van wordt, zonder dat het opzichtig is. En zo heeft Magis echt meer van die key items die je meteen aan de kust van Italië neerzetten. Waarbij je even weg droomt.italiaans1 e1502717906705 - De kleuren van de kust in het interieur

De kleuren van de kust in de tuin

Waarom zou je trouwens stoppen in huis, als je het hele thema kunt doortrekken naar de tuin? Hier is dat niet zo gelukt want we hebben gewoon een rare tuin. Maar in het volgende huis ga ik daar zeker meer werk van maken. Niet teveel bloemen want die zorgen voor wespen, en dan durven de kinderen de tuin niet in.

Maar heb je de tuinmeubels van EMU al gezien? Met die prachtige grijsgroene, blauwe en andere kleuren stoelen? Sommige zo gevlochten dat als de zon schijnt van je tuin een waar paradijsje maakt.

Wat vind jij van de kleuren van de kust in het interieur? En van Italiaans design?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - De kleuren van de kust in het interieur
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Comments

 1. Pingback: Back to basic met hout in het interieur | Pink Press ♡ Life Style Blog

 2. Christine Lamot

  Het valt me op dat ik meer geïnspireerd ben door kleuren van het bos en savanne bijvoorbeeld, al vind ik huisjes aan de kust altijd super fijn ingericht!

 3. Chantal

  Ik vind de kleuren echt prachtig. Wij hebben zelf ook een paar aanwezige kleuren in huis in combinatie met veel wit en hout. Top combi.

 4. Xenia

  Ik ben gek op het strand en de zee. Kom altijd helemaal tot rust daar. Zou zeker meer dit gevoel in huis willen creeeren

 5. Dyonne Bakker

  Ik hou van die hele lichte kleuren en de kleuren van de kust. Die ijskraamwagen is zo leuk! Ik hou echt van dat Italiaanse design 🙂

 6. Elles

  Nog nooit gehoord van het gebruiken van de kust in de interieur. Ik kan me wel heel goed inbeelden dat zoiets er heel mooi uit kan zien!
  Liefs,
  Elles

 7. nicole orriens

  Met Italiaans design heb ik niet zoveel, maar de kleuren van de kust in huis spreekt me wel heel er aan. Ook omdat dit natuurlijk natuurtinten zijn.

Comments are closed.