Waarom design klokken zo een goed idee zijn

klokken

Vroeger had ik een flink allergie voor klokken, dat getik werd ik zenuwachtig van. Maar met sommige design klokken heb je daar gewoon geen last van. Te cool. Kijk mee hoe deze design klokken ook kunnen helpen bij kinderen…

Handige klokken

Natuurlijk zijn ze allemaal handig, en kun je overal de tijd wel zien, maar ik hou gewoon van een goede duidelijke klok in huis. Als je dan ook nog de kinderen wilt helpen leren klok lezen, dan kun je maar beter meteen gewoon iets moois aan de muur hangen. Daarom ben ik zo een fan van design klokken.

klokken3 - Waarom design klokken zo een goed idee zijnBiegert & Funk maakten de perfecte klok voor degene die niet goed klok kunnen lezen (je zal versteld zijn hoe veel daar daadwerkelijk nog moeite mee hebben). Ook voor als je wel klok kunt lezen of nog aan het leren bent, is de Qlocktwo Classic Klok echt de perfecte klok. Hij staat niet alleen geweldig aan je muur, er staat ook nog eens precies hoe laat het is. Dus niet in cijfers, maar echt in woorden. Een stuk mooier gedaan dan de post its die ik nu op mijn klok heb hangen om duidelijk aan te geven hoe laat het is voor de meiden. Ik vind hem ideaal! Hij is in een aantal verschillende kleuren te krijgen ook, dus past in elk interieur. klokken2 - Waarom design klokken zo een goed idee zijn

Mooie klokken

Voor in de slaapkamer zat ik te kijken bij LEFF Amsterdam. Zij weten dat iedereen eigenlijk op zijn telefoon kijkt om de tijd te weten, en komen daarom met echt mooie statement klokken. Designer pieces. Een klok waar je naar blijft kijken omdat hij gewoon echt mooi is en origineel. Met hun ontwerpen hangen ze zelfs in musea als het Stedelijk museum en bij het Museum of Contemporary art in Sydney. Ook maakten ze een geweldige collectie van horloges, die je toch wel kunnen verleiden om weer een horloge te dragen.

Heb jij nog klokken in huis hangen? En zou je kiezen voor een design klok?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

10 comments on “Waarom design klokken zo een goed idee zijn

  1. Mja ik weet het njet zo goed. Het is wel n idee. Want ik denk dat de klok een beetje aan het verdwijnen. met name ook omdat op alles tegenwoordig een “klok” zit…..

  2. Dat getik dat ken ik. Als ik moeilijk slaap dan haal ik de batterij uit onze klok maar zonder kan ik ook weer niet.

  3. Ik heb welgeteld 1 klok in huis hangen en dat is in de woonkamer. Voor de rest heb ik een wake-Up light wekker in de slaapkamer. Maar eigenlijk bekijk ik de tijd altijd via m’n Apple watch of telefoon. Ik vind de designklok wel heel erg mooi! Lekkere frisse kleuren en het is wat anders dan rond..

  4. Ik heb geen klokken in huis omdat ik niet teveel ‘op tijd’ wil zitten. Maar waar… mn in de slaapkamer op de telefoon kijken voor de tijd. En dan is daar een mooie klok eigenlijk veel leuker. Deze zien er lekker kleurrijk uit!

  5. Geen klokken in mijn huis meer. Bij mijn schoonouders wel. Mijn zoontje vindt het fantastisch als ze dan slaan op het uur.

  6. Haha dat tikken inderdaad, als m’n oudste bij haar vader sliep dan trok ik de batterijen weleens uit die klok van haar. Maar mooie klokken!

  7. Ik heb nog wel klokken in huis hangen, maar kijk meestal ook op mijn telefoon,. Voor mijn kinderen is het wel goed dat ze er hangen, want zo leren ze klokkijken en maken we ook afspraken over tijd aan de hand van de klok

  8. Mooie klok! Mooi ontwerp ook. Wij hebben een hele grote klok in onze open keuken hangen. Een klok mag prachtig zijn, maar ik vind het wel belangrijk om goed te kunnen zien hoe laat het is.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: