Close

De grote oplossing voor alle vervelende klusjes in huis

Iedereen heeft ermee te maken, maar niemand wilt ermee aan de slag, de klusjes in en om het huis waar je al maanden tegenop ziet…

Van kwaad tot erger

Maar ze moeten wel gebeuren! Anders wordt het van kwaad tot erger. Een beetje onkruid tussen de tegels en een lichte groene aanslag op je tuinkabouter is niet zo erg, maar als je met een kapmes en een bus anti-alligator spray naar je schuur moet lopen dan loopt het toch echt uit de hand. Buiten dat om ziet het er natuurlijk niet uit, of je moet er juist van houden om je zonnige herfst ontbijtje te nuttigen in een oerbos.

Maar niet alleen de tuin heeft de nodige aandacht nodig om tot zijn recht te komen, ook het huis heeft regelmatig onderhoud nodig. Kwaaltjes die op het eerste gezicht niet zo erg lijken, maar toch echt voor problemen kunnen zorgen als ze niet worden aangepakt. Kozijnen hebben een hoop te verduren en zijn dus gevoelig voor slijtage. De herfst is gezellig, maar minder gezellig als je met een paraplu op de bank moet zitten kijken naar je favoriete Netflix serie. Ze moeten dus worden onderhouden.

Leuke taak? Nee. Is het nodig? Ja.

Maar ook de lamp ophangen die je zes jaar geleden met kerst van je schoonmoeder hebt gekregen, of het vervangen van die versleten plank in je vloer, en wat dacht je van de vochtplekken op het plafond in het washok? Het moet allemaal gebeuren, maar we hebben het al zo druk! Het komt volgend weekend wel aan de beurt, zei je zes maanden geleden.

Er bestaan helden voor deze rotklusjes

Tegenwoordig is de oplossing voor al jouw problemen en ongemakkelijkheden met een muisklik te vinden. Dus ook voor die vervelende klusjes in huis die onbegonnen werk lijken. Je kunt bijvoorbeeld een terrasreiniger huren om de tegels weer als nieuw te laten doen lijken. Of wat dacht je van een stoomreiniger om de vloeren eens goed aan te pakken?

Maar je kunt ook diensten huren. Er zijn genoeg mensen beschikbaar die voor een afgesproken bedrag graag jou helpen met verhuizen (of het helemaal van je overnemen). Fotografen zorgen voor prachtige foto’s als je het huis wilt verkopen. Maar ook ervaren vakmensen die de schutting van je tuin herstellen na een stevige najaarsstorm. Dan hoef je tenminste niet al te lang tegen het onkruid van de buren aan te kijken. De ene hand wast de andere. Misschien ben jij wel een goede schilder die een tegelzetter nodig heeft, en andersom.

Dus browse door de advertenties, en kijk wie het meest geschikt is voor de klusjes die je al maanden of jaren uitstelt. Neem ondertussen een kop koffie terwijl het onkruid uit je tuin wordt verwijderd. Werken is leuk, je kunt er uren naar kijken.

Lees ook Opruimen is 1 bak ellende

Oplossing vervelende klusjes

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang