Roze Shampoo&Douche gel

Het is geen geheim dat roze hier in huis echt de overduidelijke lievelingskleur is van de dames en van mama. Als er dan een merk is wat iets leuks roze heeft, dan spring ik daar meteen op af. 

Kneipp Nature Kids

Kneipp Nature Kids s zo een fijn merk die met Prinsessen badschuim, shampoo&douche gel is gekomen. Die moesten wij, ik bedoel zij, meteen proberen. We konden ook echt niet wachten toen het pakketje thuis kwam, om lekker te gaan testen. Ik heb gelukkig echte meisjes meisjes, die allebei dol zijn op lekkere crèmes, en alles wat heerlijk ruikt. Zo hebben ze laatst met zijn tweetjes mijn hele bad volgesmeerd met bad klei van Lush. Het rook heerlijk, maar ik ben wel even bezig geweest dat weer schoon te krijgen. kneipp nature kids

Kneipp Nature Kids producten zijn perfect afgestemd op de wensen van kinderen en hun ouders. De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als framboos, drakenfruit, lavendel, teunisbloem en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben waar de hele badkamer heerlijk naar gaat ruiken. Met een kwaliteit die vertrouwd is als altijd. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en werkstoffen, zijn uitgebreid dermatologisch getest en prikken niet in de ogen. Zelfs niet na flink wrijven, of met haren wassen. Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.Ik kan je erbij vertellen dat het toch lekker schuimt, dat is wat de meisjes het allerleukste vinden aan het douchen.

kneipp nature kidsOok voor jongens is er een drakenlijn, bij nader inzien is een draken lijn misschien beter voor mijn draken i.p.v. prinsessen. Maar goed, roze iss roze :). De meisjes vinden het echt lekker spul. Op de verpakking staat vanaf 3 jaar. Maar de kleinste van 1.5 heeft er toch lekker haar haartjes mee gewassen. Moesten maar 6x waarschuwen dat het niet om te eten was. Maar dat doet ze eigenlijk met alles. Heel stiekem heb ik het ook geprobeerd onder de douche. Ik ben nl snel allergisch, en de kinderproducten zijn nou eenmaal veel zachter. Ik heb de hele dag aan mezelf zitten ruiken, en had geen jeuk of een trekkende huid. Erg fijn dus!

 Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

2 reacties op “Roze Shampoo&Douche gel”

  1. Lijkt me erg fijn spul! Sowieso ben ik groot fan van Kneipp, de producten voelen altijd zo heerlijk aan! Ga het ook een proberen wanneer mijn meisje groter is.

  2. Bij ons viel het ook onwijs in de smaak. En het ruikt zo lekkerrrrrrr!

Reacties zijn uitgeschakeld.

%d bloggers liken dit: