Close
Knuffelen met Num Noms

Knuffelen met Num Noms

Knuffelen met Num Noms? Dat zijn toch die kleine beestjes met lipbalm en stempels? Dat is waar… maar je kunt nu ook met ze knuffelen!

Knuffelen met Num NomsWat zijn Num Noms?

Een tijdje terug had ik al een blog geplaatst over de Num Noms dat zijn echte verzamel objecten voor jonge meiden. Mijn meiden zijn er in ieder geval helemaal dol op. Het is klein en natuurlijk altijd een verassing omdat het in een speciaal pakketje zit, en er niet op staat welke er in zit.

Knuffelen met Num NomsJe hebt ze met lipbalms die heerlijk geuren. Ze zijn er met stempels in leuke vormpjes. Maar nu sinds kort ook met lampjes! Die vinden de meiden helemaal geweldig. Vooral die Num Noms die kunnen rijden, heel grappig als ook de hond erachter vliegt. Die vind het maar niks.

Ze komen in een kleine verpakking, dus ideaal ook om cadeau te geven.

Knuffelen met Num NomsKnuffelen met Num Noms

De mini Num Noms zijn hard en van plastic, totaal niet knuffelbaar dus. Maar de figuurtjes zijn zo enorm schattig dat je het eigenlijk wel zou willen knuffelen. Nu hebben ze daar wat op gevonden. De knuffel Num Nom! Hij is ook weer echt een verrassing omdat je het van buitenaf niet kan zien. Je krijgt een grote jar, en als je hem opendoet springt hij eruit! De grootste verrassing is toch wel dat behalve super zacht, de Num Nom ook nog eens super lekker. Heel zoet naar snoepjes.

Knuffelen met Num NomsHet is ook echt weer zo een leuk cadeau om te geven. Je kunt de knuffel lekker naast de kussen leggen om er steeds aan te ruiken. In de jar kun je van alles bewaren. Keira heeft er bijvoorbeeld een paar Num Noms in gedaan. Maar je kunt er ook bijvoorbeeld de poppetjes uit de LOL bal in bewaren. Dat zijn ook van die verrassing poppetjes. Die zijn mega cute en mega klein dus raakt snel weg. De grote Num Nom jar is dus ideaal voor kleine spulletjes.

Eindelijk kun je dus echt knuffelen met Num Noms!

Kende jij de Num Noms al?Knuffelen met Num Noms

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Knuffelen met Num Noms

  1. Ik vind ze superleuk, alleen is mijn dochter voor die kleintjes nog te klein. Deze knuffel is dan echt heel leuk voor der. Speciaal ook dat hij lekker ruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang