13 Korika sheetmasks voor een echt modellenhuidje

De sheetmasks zijn niet meer weg te denken uit de huidige beauty industrie. Ze zijn dan ook zo makkelijk in het gebruik dat ze vaak voor een fotoshoot of de catwalk nog even gebruikt worden. Om wat strakker te trekken, op te frissen of even een plump te geven. Nou ik heb er nu 13 liggen, en mag ook nog eens de hele collectie weg geven!

Korika sheetmasks

De Koreanen lopen echt voor op beauty gebied. Ze zijn daar zo bezig met het uiterlijk, en het is ook gewoon niet meer dan normaal dat je regelmatig een masker neemt. Hier voelt het vaak nog een beetje als een luxe moment, maar daar hoort het er gewoon bij. En eigenlijk zou dat ook zo moeten zijn als je naar die prachtige huidjes kijkt. Ik probeerde (en heb er nog een aantal om te proberen..) de Korika sheetmasks.

Korika SciBeauty

Hiervan is een

 • Hydraterende lippen masker Deze maakt je lippen weer heerlijk zacht en geeft een zachte plump waardoor ze net wat voller lijken
 • Anti Stress als je net als ik wat vaker gestrest bent heeft dat invloed op de huid. Dit masker is kalmerend.
 • Detox voor de wat diepere reiniging
 • Regenererende sheet mask voor voeten en nagels. Hoe lekker is dat dan? Even je onderdanen verwennen en je eindigt met poezelig zachte voetjes
 • Regenererende sheet mask voor handen en nagels. Een lekker masker die bij mij ervoor zorgde dat mijn handen net wat minder oud leken.

Korika NaturBeauty

Dit is de natuurlijke lijn met lekker geurende maskers als papaya, kokos of perzik bijvoorbeeld.

 • hydraterend
 • kalmerend
 • exfoliate
 • verhelderend
 • voedend

Stuk voor stuk heerlijke maskers. Mijn dochter heeft de kalmerende sheetmask geprobeerd, omdat ze ene vrij onrustige huid heeft. Het zag er werkelijk waar toch net even wat rustiger uit. 

Korika StarBeauty

Dit zijn de wat duurdere maskers van de Korika serie.

 • Verhelderende sheet mask met 24-karaats goud. Deze is echt zo relaxed! Het voelt heel luxe aan door de goudsnippers die in het masker zitten. Als je het masker afhaalt glanst je gezicht ook echt.
 • Reinigende sheet mask met actieve kool. Ook deze heeft mijn dochter geprobeerd tegen haar jeugdpuistjes. Ze gaan echt niet meteen weg, maar het zag er in ieder geval wat minder uit.
 • Revitaliserende hydrogel masker met slakkenextract is ideaal om je huid even een flinke oppepper te gevenKorika sheetmasks voor een echt modellenhuidje

 

 

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

17 thoughts on “13 Korika sheetmasks voor een echt modellenhuidje

 1. Heerlijk toch! Ik zou starten met het anti-stress, wel nodig na de laatste hectische werkweken voor de vakantie 😉

 2. Heerlijk, die sheets maskers.
  Ook ideaal op vakantie, ik doe mee.

 3. Deze lijken me echt heel erg fijn dus ik doe graag mee! Ik zou waarschijnlijk eerst voor een van de hydraterende maskers gaan ofwel voor de anti stress!

 4. Wat een leuke actie. Als ik moest kiezen welke ik eerst zou gebruiken denk ik dat ik voor een van de NaturBeauty zou gaan en dan denk ik de voedende. Met dit warme weer kan mijn huidje wel wat extra voeding gebruiken 😅

 5. Ik heb nog nooit een sheet mask gebruikt. Die met dat 24-karaats goud klinkt heel luxe. Zou ik graag mee willen doen voor de winactie.

 6. Oh 😍heerlijk , zou mijn voeten als eerste verwennen:))
  Mijn handen als 2e of…. lijkt me allemaal g e w e L d i g

 7. Nog nooit van gehoord 🙈 Lijkt me leuk om te beginnen met dat lippenmaskertje 👄

 8. Persoonlijk vind ik maskertjes heerlijk,
  maar sheet masks kan ik niet aan wennen… wel vind ik het lip masker super!

 9. Voor onrustige huid is echt voor mij bedoeld. Nu ook masker op omdat mijn huid zo onrustig is

 10. Ik zou als eerst het Regenererende sheet mask voor handen en nagels uitproberen. Ik vind verzorgde handen een deel van je visitekaartje.

 11. Oeh lala… Verhelderende sheet mask met 24-karaats goud lijkt me wel wat 🙂

 12. Ohhh te gek!! Ik zou ook het kalmerende sheetmasker als eerste willen proberen!! Al is het alleen maar om zo’n geweldige foto te kunnen maken 😉
  Lijkt me heerlijk even ontstressen na deze drukke periode…

 13. Slakkenextract masker voor die oppepper! Daar begin ik mee!!! De rest ben ik ook onwijs nieuwsgierig naar!! Ik hou d’r wel van maar gun mezelf te weinig tijd!

Comments are closed.