4 redenen waarom je naar de Krea Doe wilt in 2019!

Begin november was hij er weer, de Krea Doe. De grootste beurs voor creatief Nederland (en omstreken). Ik ben er dit jaar voor de tweede keer geweest en keek er al een aantal maanden naar uit. Dat geeft wel aan hoe leuk ik het vind daar rond te lopen. Ik deze blog geef ik je 4 redenen waarom jij volgend jaar ook naar de Krea Doe wilt.

Even me-time is heerlijk

Hoewel ik het fijn vind om thuis te zijn, thuis te komen en bij de kinderen te blijven is het soms heerlijk om een dagje weg te gaan. Even de tijd voor jezelf, doen wat jij wilt en vooral even niet mama genoemd worden. Het mooiste woordje dat er is, begrijp me niet verkeerd. Toch is het soms heerlijk om even niet mama te zijn.

Mini workshops voor weinig geld

Op de Krea Doe kun je miniworkshops volgen. Ideaal om een aantal hobby’s uit te proberen. Zo heb ik vorig jaar een leuke eenhoorn gemaakt voor op een cupcake. Ik kwam er toen achter dat het heel leuk is, maar niet geschikt voor mij. Dit jaar maakten we prachtige versierde koekjes, dat past zo veel beter bij mij. En zo zijn er nog veel mee workshops die je voor weinig geld kunt proberen. Schrijf je wel op tijd in, want vol is vol. Er zijn ook workshops die je gratis kunt doen!

Tip! Zo maak je een flamingo!

Ontdek nieuwe hobby’s

Op de Krea Doe is zo veel te zien en te maken dat je zeker weten een nieuwe hobby kunt vinden. Als ik niet uit kijk neem ik veel te veel mee wat ik eigenlijk toch niet nodig heb. Het is gewoon zo leuk allemaal. Zeker als je met gelijkgestemden bent is het enthousiasme erg groot.

Koop leuke beursaanbiedingen

Hier geldt wel dat je altijd zelf even moet kijken hoe duur iets op internet is voordat je het daar gaat kopen. Als je de goedkoopste prijs wilt dan. En het loont ook om niet direct iets aan te schaffen maar even verder te kijken. Ik kocht prachtige embossingpoeder voor 3,85 euro en later zag ik deze bij een andere kraam voor 2,95 euro. Ze hadden niet dezelfde kleuren als ik, maar toch ook hele mooie. Kijk dus zeker even verder, niet alle beursaanbiedingen zijn de goedkoopste van alle winkels. Toch zijn er heel veel leuke aanbiedingen (of sets) te vinden.

Tip! Zo maak je een vensterbank zitje

Ben je nu net zo enthousiast als ik over deze leuke creatieve beurs? Hou dan verschillende blogs in de gaten vanaf oktober volgend jaar. Dit jaar kwam ik op veel verschillende beurs winacties tegen om kaartjes voor de Krea Doe te winnen. Wie weet ben je volgend jaar de gelukkige die een kaartje voor deze leuk beurs wint.

Pin voor later!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥