Close
loungewear winter

Krijg nu al de Kerstkriebels met deze 6 tips!

Kerstmis, het is een geweldige tijd waarin gezelligheid en samenzijn het allerbelangrijkste is. We genieten dan vaak ook intens van deze periode. Waarom zou je wachten met het krijgen van die heerlijke kerstkriebels in december, wanneer je ook nu al ervan kunt genieten. Met deze 5 tips kom jij nu al helemaal in de kerstsfeer!

1. Warme chocolademelk

Wat is er nu fijner dan een warme chocolademelk? Het hoort helemaal bij de winter en is extra lekker als het buiten koud is. Een warme chocolademelk maak je makkelijk in de magnetron. Spuit er een lekkere toef slagroom op en top af met mini marshmallows. Niet ideaal voor de lijn, maar wel top voor je humeur! Droom al even weg bij het opzetten van jouw kerstboom en zet een fijn kerstmuziekje op. Zo komen die kerstkriebels er vanzelf!

kerstkriebels

2. Zachte loungewear

Ik ben gek op loungewear en draag het eigenlijk het liefst de hele dag. Met de vakantie die er aan komt en de belachelijk hoge energie prijzen, kun je maar beter warm gekleed gaan thuis. Ik verbeeld mezelf dan een beetje de reclame van Hunkemöller, waar iedereen zo vrolijk in hun pyjama de boom staat op te tuigen. Het fijne van deze loungewear is dat je in de meeste ook nog leuk snel naar de winkel kunt, of de kinderen van school halen. Al ben ik bang dat de hoodies binnen no time in de kast van de puber verdwijnen!

3. Lekkere dikke sokken

Ook zo lekker bij het opzetten van de boom is het dragen van lekkere dikke sokken. Het liefst van die gebreide wollen sokken, die je ook nog eens lekker hoog kunt optrekken over je broek of jeans. Ze geven dat heerlijke zachte en warme gevoel aan je voetjes, zonder dat ze opgesloten zitten in schoenen.

kerstgevoel

4. Fijn dekentje

Het mag dan wel kneuterig zijn, maar wegkruipen in die fijne deken is heerlijk! Ga het liefst ook voor zo’n zachte plaid, met aan de ene kant fleece en aan de andere kant zo’n zachte teddy stof. Dik genieten hoor! Als je dan toch onder dat dekentje ligt, kun je alvast wel voorpret voor Kerstmis krijgen door het kijken van een leuke Kerstfilm.

5. Bezoek die kerstshow

Aan het einde van september en begin oktober beginnen de kerstshows weer in de tuincentra. Ga op onderzoek uit en kijken waar welke show is en maak een lijstje wat je wilt gaan bezoeken. Doe dat zeker niet allemaal op één dag, maar verspreid het. Zo blijf je heerlijk in die kerststemming en koop je misschien al wat voor in je boom dit jaar.

6. Boominspiratie opdoen

Tijdens de kerstshows en ook thuis kun je nu al fijne boominspiratie opdoen. Hoe gaat jouw kerstboom er dit jaar uitzien? Eén van de trends dit jaar is goud. Het is luxe en past helemaal bij het interieurbeeld van nu. Ook de traditionele kleuren rood en wit komen veelal terug. Het belangrijkste is dat jij blij bent met je boom, dus neem al eens een kijkje op Pinterest bijvoorbeeld. Sla de bomen op waar jij blij van wordt en je ziet meteen wat jouw stijl is. Vervolgens kun je nu al een shopping lijstje maken met spullen die je nodig hebt, zodat in december jouw allermooiste boom staat!

Vertel, heb je nu ook al helemaal zin om lekker in je loungewear en dikke sokken de boom op te tuigen?


Lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang