Close
krullen met de Wave Secret Air van Babyliss 

De allermooiste krullen met de Wave Secret Air van Babyliss 

Ik mocht de Wave Secret Air van Babyliss testen voor mijn blog. Nu heb ik natuurlijk zelf krullen dus waarom wil ik mijn haar krullen? 

De Wave Secret Air van Babyliss 

Nou omdat deze belooft dat hij zelfs op mijn pluizige dagen een mooie bos tevoorschijn kan toveren. Ook hoef ik niet eerst te ontkrullen. Ik heb mijn haar liever stijl dan mega gekruld (wat ik zelf heb) en dit is echt een leuke middenweg. Het staat helemaal chique en verzorgt, dus ik ben er erg blij mee. Het bleef met wat haarlak ook gewoon de hele dag zitten. 

Mijn dochter heeft een golvende slag in het haar, maar vrij dik en zwaar heeft het ook even uitgeprobeerd. Ook zij had een mooi resultaat, je moet gewoon wat dunne plukjes pakken. Bij mij werden de krullen ook mooier als ik de plukjes een slag draaide voor ik ze ertussen deed. Lees hieronder meer over de Wave Secret Air van Babyliss 

de wave secret air babyliss getest
Hier test ik zelf de wave secret air Babyliss. Het is zo simpel: je pakt een plukje haar en die doe tussen de twee helften. Het apparaat trekt het strak en zodra de 4 piepjes voorbij zijn houdt je het een klein beetje open voor de koele lucht om het vast te zetten. Ideaal!

Golven voor Elk Haartype

Met drie temperatuurinstellingen om uit te kiezen – 180¬įC, 200¬įC en 230¬įC – is de Wave Secret Air geschikt voor alle haartypes. Of je nu steil haar hebt of al krullen, dit apparaat zorgt ervoor dat je altijd de gewenste resultaten krijgt.

perfect resultaat zelfs met pluizig haar
Mijn haar heeft een sterke krul. Hier heb ik het even uitgeborsteld en daarna de styling tang gebruikt. Ik was veel sneller klaar dan als ik het stijl en glad had gemaakt. Bovendien bleef dit echt veel langer zitten ook.

Automatisch Krullen

Hier komt het leuke gedeelte! Je plaatst gewoon een plukje haar in de Wave Secret Air, sluit het handvat en laat het apparaat het werk voor je doen. Het trekt de pluk voorzichtig in de krul kamer en wikkelt het automatisch om de cilinder in de kamer. Je zult versteld staan van het perfect gelijkmatige, losse krul resultaat.

De-allermooiste-krullen-met-de-Wave-Secret-Air-van-Babyliss-
Zelfs in de wind bleven mijn krullen nog goed zitten. Ik had er een klein beetje lak op gespoten en de hele dag zaten de krullen mooi!

Langdurige Golven

Het geheim van golven die de hele dag blijven zitten, zelfs wanneer je ze met warmte cre√ęert, is het Cool Air Smart Systeem. Zodra je de krul hebt gemaakt en losgelaten, zorgt dit unieke systeem ervoor dat de krul wordt gekoeld met een zachte luchtstroom. Geen zorgen, je krullen blijven op hun plaats zonder uit elkaar te vallen.

De Babyliss Wave Secret Air getest op lang en dik haar

Stylish en verzorgt de dag door

Met de Wave Secret Air krijg je niet alleen prachtige krullen, maar ze zien er ook altijd uit alsof je er veel moeite voor hebt gedaan. Het voegt een vleugje elegantie toe aan je look en geeft je die chique uitstraling waar je van droomt.

Dus, waar wacht je nog op? Probeer de Wave Secret Air en ontdek hoe gemakkelijk het is om prachtige golven te cre√ęren die de hele dag meegaan. Je haar zal er geweldig uitzien, en jij ook! ūüíĀ‚Äć‚ôÄÔłŹ‚ú®

Bekijk hier ‚Üí de Wave Secret Air Babyliss (nu met een ‚ā¨50 cashback!) of voor Belgi√ę bestel je hier (ook met cashback!)

lees ook:

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang