KylaCole 2 Portfolio update: Kyla Cole

Ik heb al eens eerder geschreven over een lingerieboek waar ik mee bezig was voor privé investeerders. Een model die daarvoor werd geboekt was Kyla Cole. Zij heeft echt zulke prachtige blauwe ogen, en daar lag ook de focus op in deze shoot.

Nou heeft ze niet alleen mooie ogen, want anders zou ze natuurlijk niet geboekt worden voor een shoot in een lingerie/bikini boek natuurlijk. Ze heeft ook een geweldig figuur. Toch was het vrij moeilijk met haar te werken. Niet om haar karakter. Ze is erg lief, en heeft een geweldige humor. Maar ze is zo enorm onzeker. Ze was natuurlijk wat ouder dan de andere modellen, en iets voller. Maar dat het haar uniek maakte, dat ging er niet in.

En als iemand zichzelf continue probeert te verbergen, geeft dat toch bepaalde rare houdingen. Gelukkig hebben we er wel iets heel moois van kunnen maken. Wat vind jij?


ageology banner Portfolio update: Kyla Cole

Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies. Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een nieuwe producten. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥

Geschreven door

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo