Close
LOL review glamper en winterdisco

L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper en de winterdisco!

De L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper en de winterdisco is weer speelgoed wat zo leuk te combineren is! L.O.L. Surpise blijft hier super geliefd en omdat het in zoveel verschillende prijzen is, kun je het altijd wel cadeau doen.

De L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper

Dit is serieus een glamper die ik zelf wel zou willen. Er lekker mee op reis de wereld verkennen zoals Liesbeth met haar camper deed bijvoorbeeld. Ik was nooit zo een fan van campers maar ga er steeds meer de lol van in zien!

Deze mooie blauwe camper is geen teleurstelling. Werkelijk alles zit er op aan.

  • L.O.L. Surprise! 2-in-1 Glamper bevat 55+ verrassingen
  • Inclusief 10+ plekken om te verblijven, waaronder een oplichtend zwembad, een catwalk, een barbecuepatio en een D.J.-hokje
  • Inclusief exclusieve pop
  • Geschikt voor L.O.L. Surprise!-poppen in alle formaten
  • De glamper beslaat 60 x 90 cm voor volledig gemeubileerd spel in 360º
  • Je kunt de voorkant loskoppelen om zo een afzonderlijke auto te krijgen met claxon en koplampen.

Miya heeft het even voor je uitgepakt om het lekker samen met kind te bekijken. Weet je meteen of die het ook leuk vind! Hier was het echt een grote hit ook bij vriendinnetjes. Met een beetje fantasie gaan ze de hele wereld af en geven ze overal een feestje en logeerpartijtjes.

L.O.L. Winterdisco

Bij L.O.L. houden ze van een feestje en de L.O.L. Winterdisco past daar dus weer super bij! De nieuwe glitter poppen kun je natuurlijk weer uitnodigen op een feestje in de camper. Ze hebben schattige glitter kleding aan. Maar als je ze een flesje water geeft komen er glitters in hun haar! Ook kunnen ze van kleur veranderen. Hoe leuk is dat dan?

Lees hier over het L.O.L Surprise poppenhuis! En hier over nog meer leuke cadeaus!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper en de winterdisco!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang