L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper en de winterdisco!

LOL review glamper en winterdisco

De L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper en de winterdisco is weer speelgoed wat zo leuk te combineren is! L.O.L. Surpise blijft hier super geliefd en omdat het in zoveel verschillende prijzen is, kun je het altijd wel cadeau doen.

De L.O.L. Surprise 2-in-1 Glamper

Dit is serieus een glamper die ik zelf wel zou willen. Er lekker mee op reis de wereld verkennen zoals Liesbeth met haar camper deed bijvoorbeeld. Ik was nooit zo een fan van campers maar ga er steeds meer de lol van in zien!

Deze mooie blauwe camper is geen teleurstelling. Werkelijk alles zit er op aan.

  • L.O.L. Surprise! 2-in-1 Glamper bevat 55+ verrassingen
  • Inclusief 10+ plekken om te verblijven, waaronder een oplichtend zwembad, een catwalk, een barbecuepatio en een D.J.-hokje
  • Inclusief exclusieve pop
  • Geschikt voor L.O.L. Surprise!-poppen in alle formaten
  • De glamper beslaat 60 x 90 cm voor volledig gemeubileerd spel in 360º
  • Je kunt de voorkant loskoppelen om zo een afzonderlijke auto te krijgen met claxon en koplampen.

Miya heeft het even voor je uitgepakt om het lekker samen met kind te bekijken. Weet je meteen of die het ook leuk vind! Hier was het echt een grote hit ook bij vriendinnetjes. Met een beetje fantasie gaan ze de hele wereld af en geven ze overal een feestje en logeerpartijtjes.

L.O.L. Winterdisco

Bij L.O.L. houden ze van een feestje en de L.O.L. Winterdisco past daar dus weer super bij! De nieuwe glitter poppen kun je natuurlijk weer uitnodigen op een feestje in de camper. Ze hebben schattige glitter kleding aan. Maar als je ze een flesje water geeft komen er glitters in hun haar! Ook kunnen ze van kleur veranderen. Hoe leuk is dat dan?

Lees hier over het L.O.L Surprise poppenhuis! En hier over nog meer leuke cadeaus!Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like