Het is geen geheim dat de meiden en ik grote fan zijn van de L.O.L. collectibles, en nu is er dus weer een must have bij. De L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps! En ik denkt dat deze popjes nog wel eens favoriet kunnen worden… 

L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps-poppen

De L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps-poppen bevatten 15 nieuwe verrassingen. Met het vergrootglas kun je codes zoeken en verrassingen ontgrendelen. Elke pop heeft een vermomming. Door alle lagen te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Mix en matchoutfits voor talloze nieuwe looks.

Geef de L.O.L. Surprise-pop eten of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken. Verzamel ze allemaal en vink de collectible af op de verzamelposter!

Wat zit er in de L.O.L. Surprise Eye Spy Under Wraps?

Iedere Surprise Eye Spy Under Wraps bevat 15+ verrassingen!
Sticker met geheim bericht
Verrassingscodes
UnderWraps pop
Fles, outfit
Mysterieuze vermomming
Schoenen en mode accessoire
Geef je LOL Surprise-pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
Capsule wordt draagtas en poppenstandaard
Verzamelposter

Tip! Lees ook over de L.O.L Surpise Bigger Surprise en het L.O.L. poppenhuis

Vergeet niet alle andere acties vandaag te bekijken! Cassandra geeft bijvoorbeeld een Lucky Leaf Twinning Outfit weg, deze zou ik wel winnen winnen!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥