De leukste laarsjes voor de nazomer

omoda

Nieuwe laarsjes! Het is altijd een drama hier in huis bij de kleinste dame. Gelukkig hebben we nu eindelijk een paar waar zij, en ik heel erg blij mee is!

IMG 9067 - De leukste laarsjes voor de nazomer

Nieuwe laarsjes

Vind ik het voor mezelf al best wel een beetje moeilijk omdat ik snel blaren krijg, de kleine heeft daar helemaal problemen mee. Je kunt sokken aan doen, slippers kopen. Van die surfschoenen halen. Of wat dacht je van die neopreen slippers? Of zelfs.. Crocs! Nee, overal blaren. En als je al eenmaal blaren hebt, dan gaat alles zeer doen. Zo heeft ze dus een hele tijd badslippers met sokken gedragen. Gelukkig voor haar wonen we aan de Duitse grens, en is het ook nog eens een ultra fashionista statement. Mama heeft ze ook voor haar reis naar Griekenland, maar dat komt nog..

IMG 9070 - De leukste laarsjes voor de nazomer

Laarzen in de zomer

Nou hadden we natuurlijk niet de meest fantastische zomer, en zijn open schoenen niet altijd een goed idee. Toen haar voetjes eenmaal geheeld waren kregen wij van Omoda hele mooie laarsjes. Miya is best wel eigenwijs met wat ze mooi vind en aan wil trekken, en dus heeft ze deze samen met mij en haar fashion voorbeeld grote zus uitgekozen.

Het zijn heel licht goud glitter laarzen. Ze zijn helemaal van leer, met een rubberen zool. Leer werd mij aangeraden, omdat het uiteindelijk lekker naar de voet gaat gaat zitten. Het is ook ademend waardoor je minder last hebt van zweetvoeten, en zo dus ook minder snel blaren. Ik heb echt veel gehad aan de 10 tips voor kinderschoenen van Omoda.

Ik wilde graag laarzen die ze zelf makkelijk aan en uit kan doen (zelluf doehoen!), en ook niet glad zijn of strak om de benen zitten. Miya is hypergevoelig en alles moet zacht zijn. Deze laarzen zijn gelukkig heel zacht, en nu na een paar weken dragen al lekker uitgelopen.

IMG 9088 - De leukste laarsjes voor de nazomer

Lekker luchtig, en toch droog

Ik heb de laarzen wel meteen even ingespoten, want we gaan graag lopen in het bos of op de hei, en Miya is niet bang voor een beetje modder of regen. Als je ze regelmatig inspuit, dan zijn ze zo schoon en vaak waterafstotend. Bij enorme plassen heb ik liever dat ze haar kaplaarzen aan trekt, maar als het zo warm is dan gaan die juist heel erg zweten, en kun je rekenen op nieuwe blaren. Met wat frisser weer kunnen die wel prima. Maar ja, ze is nu helemaal weg van deze laarzen, dus andere schoenen moeten even wachten.

IMG 9098 - De leukste laarsjes voor de nazomer

Makkelijk te combineren

Omdat het zo een lichte kleur is, en met die franjes weer heel lief, zijn ze super makkelijk te combineren. Met een broekpakje, maar ook onder een jurkje of met een jegging. Zoals ik al zei is Miya erg gevoelig en draagt ze dus geen spijkerbroeken omdat ze niet tegen de knopen kan. Maar daar staan ze ook leuk onder. Miya haar beste vriendinnetje heeft namelijk bijna dezelfde laarsjes gekregen omdat zij ze ook zo erg leuk vind.

IMG 0498 - De leukste laarsjes voor de nazomer
Mijn kleine fashionista op de hei in een oud jurkje van Keira (HM) en de sokken zijn ook van Keira. Grote zus is op kamp, en dus wil ze altijd iets van haar bij zich hebben. Super lief.
IMG 9114 - De leukste laarsjes voor de nazomer
Het tshirt is van Primark, het broekpakje van de HM en de schoenen van Bunnies via Omoda.

IMG 9118 - De leukste laarsjes voor de nazomer

Hoe vind jij de nieuwe laarsjes van Miya?


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥ 
Spread the love

12 comments on “De leukste laarsjes voor de nazomer

  1. Ze zijn super leuk! Als boysmom hebben we maar weinig laarsjes in huis. Afgelopen winter had mijn middelste zoon laarsjes zo leuk!

  2. Bunnies is zo’n fijn merk! Hele toffe laarsjes! En ze staan miya echt prachtig, wat een heerlijk koppie 😍😍

  3. Wat een schattige laarsjes! De franjes maken het echt superlief. Wat vervelend zeg dat je dochtertje zo vaak last heeft van blaren. Gelukkig is het nu weer genezen!

  4. Mooie laarsjes. Mijn zoon is inmiddels 10. Laatst kocht ik een pas Nike Airmax voor hem. Hij is er helemaal weg van.

  5. Wat een schattige laarsjes! Die franje maakt ze bijzonder. Het lastige bij laarsjes vond ik altijd dat de voet aan de achterkant vaak vrij los in de laars zit. En dat je de schoen niet strakker kan trekken met veters. Maar leuk zijn ze!

  6. Leuke laarsjes! Wij moeten ook weer op zoek naar nieuwe schoenen. Voeten zijn in de vakantie flink gegroeid en straks is de slipper tijd weer voorbij

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: