lalaloopsy1 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + Review
Mama

Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + Review

Lalaloopsy is jarig!! De lappenpop is 5 jaar geworden, en dat word gevierd met nieuwe poppen en een leuke winactie!

lalaloopsy4 600x337 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + ReviewLalaloopsy

Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat ik de wc bij de Bijenkorf binnenliep en daar stond ze in glazen vitrines, de Lalaloopsy pop. Knal oranje haar en zwarte knopen als ogen. Die MOEST ik – eehm ik bedoel Keira natuurlijk.. ahum – hebben! Wat schattig, wat leuk, precies de pop uit al mijn kinderboeken.
Vervolgens heb ik er weken naar gezocht, maar het bleek een promotioneel item te zijn. Toen ik hem eindelijk in de winkel zag kocht ik hem meteen. Voor Keira uiteraard. Gelukkig vond ook zij hem prachtig. Alleen het hoofd is wat zwaar, dat had ik niet verwacht.
lalaloopsy2 600x337 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + ReviewLater begon zij ook de kleine Lalaloopsy’s te sparen, daar zijn er inmiddels zo veel van. De Lalaloopsy is echt een pop van vroeger in een modern jasje. Het lijkt ook op geen enkele andere pop, dan de originele lappenpop. Zelfs die lijken tegenwoordig meer op babypoppen. De knopen als ogen maakt ze wel heel erg uniek. Ook de accessoires maken het helemaal af, met 1 pop en de accessoires kun je al echt heel erg leuk spelen.

lalaloopsy1 600x337 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + ReviewWIN WIN WIN

Miya mocht de Lalaloopsy Super Silly Party reviewen. Dit was natuurlijk groot feest, want ze had allang de mini’s van Keira gekaapt. De grote leek ons nog wat te zwaar, maar ach, toch maar gegeven. En wat was ze blij! Ze blijft maar aaien, en de pop gaat overal heen in haar boodschappenkarretje (word duidelijk tijd voor een poppenwagen). Vooral het glitterhaar is moooooooi. Op de fiets gaat de Lalaloopsy netjes op schoot, en bij deze is denk ik het poppentijdperk voor kleine Miya aangebroken.

lalaloopsy3 600x337 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + ReviewLalaloopsy Super Silly Party 
De Lalaloopsy meiden waren ooit lappenpoppen, welke magisch tot leven kwamen nadat het laatste steekje was voltooid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die gebaseerd is op het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Voor de Super Silly Party hebben de originele poppen nieuwe kapsels en outfits gekregen. Het belooft het leukste feest van het jaar te worden! Als extraatje nemen ze ook nog een kleine verrassing voor je mee…
Wij mogen er zomaar 1 weggeven deze cadeauweek!
Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.
Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + Review
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

12 Reacties

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: