Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + Review

Lalaloopsy is jarig!! De lappenpop is 5 jaar geworden, en dat word gevierd met nieuwe poppen en een leuke winactie!

lalaloopsy4Lalaloopsy

Ik herinner mij nog als de dag van gisteren dat ik de wc bij de Bijenkorf binnenliep en daar stond ze in glazen vitrines, de Lalaloopsy pop. Knal oranje haar en zwarte knopen als ogen. Die MOEST ik – eehm ik bedoel Keira natuurlijk.. ahum – hebben! Wat schattig, wat leuk, precies de pop uit al mijn kinderboeken.
Vervolgens heb ik er weken naar gezocht, maar het bleek een promotioneel item te zijn. Toen ik hem eindelijk in de winkel zag kocht ik hem meteen. Voor Keira uiteraard. Gelukkig vond ook zij hem prachtig. Alleen het hoofd is wat zwaar, dat had ik niet verwacht.
lalaloopsy2Later begon zij ook de kleine Lalaloopsy’s te sparen, daar zijn er inmiddels zo veel van. De Lalaloopsy is echt een pop van vroeger in een modern jasje. Het lijkt ook op geen enkele andere pop, dan de originele lappenpop. Zelfs die lijken tegenwoordig meer op babypoppen. De knopen als ogen maakt ze wel heel erg uniek. Ook de accessoires maken het helemaal af, met 1 pop en de accessoires kun je al echt heel erg leuk spelen.

lalaloopsy1WIN WIN WIN

Miya mocht de Lalaloopsy Super Silly Party reviewen. Dit was natuurlijk groot feest, want ze had allang de mini’s van Keira gekaapt. De grote leek ons nog wat te zwaar, maar ach, toch maar gegeven. En wat was ze blij! Ze blijft maar aaien, en de pop gaat overal heen in haar boodschappenkarretje (word duidelijk tijd voor een poppenwagen). Vooral het glitterhaar is moooooooi. Op de fiets gaat de Lalaloopsy netjes op schoot, en bij deze is denk ik het poppentijdperk voor kleine Miya aangebroken.

lalaloopsy3Lalaloopsy Super Silly Party 
De Lalaloopsy meiden waren ooit lappenpoppen, welke magisch tot leven kwamen nadat het laatste steekje was voltooid. Elke pop heeft een eigen persoonlijkheid die gebaseerd is op het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Voor de Super Silly Party hebben de originele poppen nieuwe kapsels en outfits gekregen. Het belooft het leukste feest van het jaar te worden! Als extraatje nemen ze ook nog een kleine verrassing voor je mee…
Wij mogen er zomaar 1 weggeven deze cadeauweek!
Om mee te doen volg je ons gezellig op PinkPress Facebook, OF Instagram OF Twitter (mag ook allemaal). Laat vervolgens een comment achter op 1 van de kanalen, of hieronder voor wie jij graag wilt winnen.Over precies 1 week krijgt de winnaar persoonlijk bericht.


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

12 thoughts on “Lalaloopsy Super Silly Party Winactie + Review

 1. hihihi, ook al zo’n meisje, meisje met roze en lalaloopsies <3 doe graag mee voor mijn dochtertje, volg je overal

 2. Cuteness overload! Dit zou mijn kleinste meisje geweldig vinden!
  Ik volg je op Facebook 🙂

 3. Ahh deze is gewoon echt te schattig hoor. Die zou ik erg graag voor het kleine nichtje van mijn vriend winnen. Ik volgde al overal! 🙂 die foto met Miya is echt te lief, haha. Ze kijkt echt zo van: “Deze is van mij hoor!”

 4. Wat een leuke recensie om te lezen, ik zie ze elke keer en twijfel of het wat voor mijn meisjes is. Ze houden van poppen die je mee kan nemen, voor op de fiets kinderenwagen etc. Nu lees ik dat dat heel goed kan met deze te schattige pop. Dus ik hoop deze voor mijn kleine moppies te winnen!

 5. Wat leuk! Dat zou een enorm leuk Sinterklaaskado zijn voor onze kleine meid. ❤ Ik doe daarom dan ook graag mee.

 6. Wat ga ik mijn best doen voor onze tweeling Lucas & Eva. Zij zouden dit allebei zooooo geweldig vinden nu ze voor het eerst grote neef en nicht worden en op 5 december jarig zijn 😀 Hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

  groetjes Linda

 7. Wat een leuke winactie! Ik doe mee! Met die 2 meiden hier, is er altijd wel eentje die met lalaloopsy spannende avonturen gaat beleven!

 8. Deze zien er echt super zoet uit! Ik doe graag mee. Volg je op fb en twitter. Dochterlief wordt volgende week 6 en in dol op roze!

Comments are closed.