Close

Mijn eigen laptop skin ontworpen met CaseApp!

Mensen die mij wat beter kennen weten dat ik een mega nerd ben. Ik zit uren achter de laptop van alles te leren en te verzinnen, en het is dat ik geen geduld heb voor de technische kant, anders had ik ook een technische opleiding om te leren ontwerpen. Tot nu toe moet ik het dus doen met wat ik wel heb kunnen leren over html, photoshop en ontwerpen. En ben ik erg blij met alle nieuwe apps die het leven een stuk makkelijker maken. 

CaseApp

Nu kreeg ik dus van CaseApp een mailtje of ik met hun programma een telefoon case en een laptop skin wilde ontwerpen. Zoiets vind ik altijd leuk natuurlijk. Ik kan je vertellen dat ik er wel 100 heb geprobeerd, gewoon om het proberen, en te kijken hoe het allemaal werkt. Ik vind dat echt erg leuk.

Omdat ik geen Samsung heb, en DFI pas een zaak voor mij heeft opgelost die al erg lang liep, leek het mij leuk om voor hun een hoesje te ontwerpen. Zat natuurlijk niet veel werk in, foto uploaden en klaar. Maar ik had al van alles geprobeerd, dus mijn nerd fix had ik binnen.

caseappVoor mijzelf heb ik een laptop skin ontworpen. Ik wilde mijn header/logo gebruiken, want daar liep ik al een tijdje mee om daar iets mee te doen. Maar om alleen mijn logo erop te plakken vond ik weer zo saai. Ik heb dus de header eerst even aangepast in photoshop, want ik wilde er een nieuwe tekst op. Net de nieuwe clip van Madonna gezien, en die tekst past wel echt bij de foto van Keira als Madonna verkleed. Keira heeft ook wel die attitude, dus dat gewoon gebruikt. In de CaseApp heb ik de xoxo en de pijlen erbij geplakt. De pijlen wil ik al een tijdje als nieuwe tattoo, bij de naam van Miya. Miya staat nl voor altijd mooier, tempel of 3 pijlen. De xoxo is wat ik bijna altijd gebruik, dus vond het nu wel passen zo erbij. En zo dus mijn ontwerpcaseappkeira1

Wat vind je ervan?

Ik weet dat dit niet echt iets is wat bij mijn blog past, maar ja, ik vind het echt leuk, dus zeg ik geen nee natuurlijk. Zie het maar als een lifestyle dingetje. En je krijgt nog een leuke korting ook als je de code: PINKPRESSCASE gebruikt!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

7 thoughts on “Mijn eigen laptop skin ontworpen met CaseApp!

  1. Ik vind het harstikke leuk. En het past toch wel. Bloggen heeft ook alles met smartphones en tablets te maken, dus dat kan best wel. Supercool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang