Close

Laten we de kerstkaarten dit jaar weer sturen!

Kerstkaarten krijgen en versturen is zo ondergewaardeerd! Dat terwijl iedereen het leukst vindt om te krijgen. Helemaal als je er iets persoonlijks van maakt. Iets om te bewaren.

Kerstmis komt er weer aan en dus ook de kerstkaarten. Helaas lijkt het elk jaar wat minder te worden wat betreft het ontvangen van kerstkaarten, maar weet je wel hoe bijzonder het is als je ze toch blijft sturen? Kaartjes voor kerst kun je namelijk op allerlei manieren inzetten om de ontvanger ermee te verrassen.Kerstkaarten

Stuur ‘ouderwets’ per post kerstkaarten

Het sturen van kerstkaarten is natuurlijk veel persoonlijker dan wanneer je een digitale groet stuurt. Je neemt namelijk echt de moeite om te schrijven en te posten.

Wij vinden de fysieke kerstkaarten daarom echt onwijs belangrijk en blijven er elk jaar lekker moeite voor doen. Schrijf er ook echt wat persoonlijks in en niet enkel jouw namen als afzender. Op die manier geef je een stukje liefde mee en maak je van een kerstkaart een speciale kaart.Persoonlijke kerstkaarten

Kaartjes bij cadeautjes onder de boom

Wist je dat het ook heel erg leuk en uniek is om mooie kaartjes te leggen bij de kerstcadeautjes? Je kunt bijvoorbeeld hierin terugblikken op een fijn jaar samen of mooie herinneringen ophalen. Of maak een leuke tekst die bij het cadeautje past. Hiermee maak je het ook echt weer persoonlijk en tover je een lach op het gezicht van de ontvanger.

Helemaal speciaal maak je het wanneer je het ook nog eens mooi op het kerstcadeautje verwerkt. Pak bijvoorbeeld extra mooi in en kies een mooi velvet lintje, waarmee je het kaartje vastmaakt en tevens een strik maakt op het pakketje.

Kun je niet samen op kerst uitpakken, dan is een leuk cadeautje bij de kerstkaarten versturen ook een mogelijkheid. Zo bestelde ik voor een lieve vriendin die net even wat verder woont een mooie kaart met een stuk chocola en marshmallows om zelf warme chocomelk te maken. Dat is zo een lief intiem cadeau, en past super bij de kerst. Zo laat je iemand echt zien dat je aan de denkt.
Ikzelf ontving weer een mooie kerstkaart met daarin allerlei beauty samples. Het zijn kleine dingen maar bij ontvangst weet je dat er net wat meer tijd en moeite in is gestoken. En dat maakt het speciaal.

Mooi kerstkaartje

Eindejaarskaart

Mocht je niet zoveel met kerstmis hebben, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een soort van eindejaarskaart. Hiermee blik je terug op het jaar dat je met de ontvanger hebt beleeft en wenst hem of haar een mooi en inspirerend nieuwjaar toe. Deel de mooie momenten in de kaart, want juist dit zijn de kaartjes die we met z’n allen bewaren als herinnering voor later.

Kerstkaart met cadeau

Je toet erop!

Wil je het helemaal persoonlijk aanpakken? Maak dan zelf jouw kerstkaart of eindejaarskaart. Maak een leuke foto of laat er een maken en ontwerp heel makkelijk zelf jouw kaartje. Kies bijvoorbeeld een leuke gezinsfoto in kerstsferen, eentje van je kindjes bij de kerstboom, van jouw huisdier of wat dan ook. Deze kun je laten drukken met jouw eigen tekst erin of zelf nog wat erin schrijven alvorens je ze verstuurt naar de ontvanger. Succes gegarandeerd!

Kaartje2go

Alle mooie kaarten op de foto’s zijn van Kaartje2go! Ik vind het een super handige service en ze maken het helemaal makkelijk voor je om eens een lief kaartje te sturen. Zo kun je helemaal sociaal zijn zonder de deur ook maar uit te moeten gaan.

Voordelen van Kaartje2go:

  • Gouden enveloppen, maar ook parelmoer, roze of zelfs eco als je dat fijn vindt!

  • Sluitzegels voor op de envelop

  • Gratis proefdruk van je kerstkaart

  • Duurzaamheid (gerecyclede papiersoort, gerecyclede enveloppen)

  • De mogelijkheid om een kerstcadeautje mee te sturen met je kerstkaart

  • Digitaal adressen verzamelen met de adres verzoeker

  • De mogelijkheid om een video te plaatsen op een kaart door middel van een QR code

Je weet het, we zijn hier helemaal van het gemak, en daar hoort zo een service echt wel bij vindt je niet?

Stuur of ontvang jij nog echte kerstkaarten? En vind je het ook zo leuk om ze te krijgen?


Meer kerst!

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang