Close

Ledlampen | gezellig én veilig

Dat ledlampen niet gezellig zijn, is een taboe die we inmiddels al lang achter ons kunnen laten. Want ze kunnen namelijk weldegelijk heel gezellig zijn! Daarbij komt ook dat ze nog een stuk veiliger zijn ook. Win-win dus! Hieronder ontdek je hoe je je kamer supergezellig kunt maken met ledlampen.

 

Licht is namelijk niet alleen belangrijk om de kamer te verlichten, het bepaald ook de atmosfeer in de kamer. Felle lampen zullen dus een opgewektere indruk geven dan gedimde lampen. Dit kun je ook weer met elkaar afwisselen en zo bepaal je aan de hand van licht wat de sfeer in je kamer is. Dit is niet alleen met gloeilampen of spaarlampen te bereiken, maar ook met ledlampen!!

 

Een gezellige kamer met ledlampen

Ledlampen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. In iedere winkel waar je kijkt voor lampen kun je ze vinden. Hoogstwaarschijnlijk zitten ze je in je televisie, te telefoon en misschien zelf in de auto. Maar in de woonkamer of slaapkamer? Ook daar passen ze helemaal thuis.

 

Ledlampen hebben vaak een zachter en minder fel licht, maar geven zeker niet, zoals veel mensen denken, minder licht. Integendeel! Je kunt je hele kamer ermee verlichten en er desnoods een dimmer op aansluiten. Hierdoor kun je door je hele kamer verspreid zelf bepalen hoe sterk of zwak je je licht wilt hebben en bepaal je een groot deel van de sfeer.

 

Zo is ’s avonds een gezellig gedimd licht prettig, terwijl je in de ochtend weer lekker kunt wakker worden met een feller ‘’ochtendzonnetje’’. De keuzes zijn oneindig!

 

Energiezuinig en veiliger

Het mooie aan ledlampen is niet alleen dat ze de kamer heel gezellig kunnen maken, ze zijn ook nog een stuk veiliger en duurzamer! Zo worden de lampen van zichzelf niet heet en zullen ze niet doorbranden (je verbrand je vingers ook niet als je ze gaat vervangen). Daarbij komt ook nog dat ze enorm energiezuinig zijn, wat je weer kosten zal besparen. In de winkel zijn ze trouwens ook nog goedkoper dan spaarlampen, dus dat is helemaal mooi meegenomen.

 

Light up the room en maak het gezellig met ledlampen. Zo maak je je kamer heerlijk knus en licht op een hele veilige manier.

foto van bed is van shutterstock

About Betty

7 thoughts on “Ledlampen | gezellig én veilig

  1. Led-lampen! Veel meer mogelijkheden in Kelvin (kleuren/ lichtwarmte) en 10x zo efficient dan gloeilampen.

  2. Ik ben wel blij met de LED lampen, je kan ze zoveel mee en gaan ook veel langer mee

  3. Wij hebben ook veel led lampen hangen omdat de lampen die er eigenlijk in hoorden niet meer gemaakt werden. Het is wat killer licht, maar ik wen er wel aan.

  4. Wij hebben ook bijna alle lampen vervangen door led lampen. Tegenwoordig kan je daar ook een prima sfeertje mee creëren.

  5. Wij hebben bijna overal led lampen. Veeeeeeel fijner dan die oude lampen die we om de haverklap moesten vervangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang