cdwinactie - Lekker dansen op de leukste zomerhits? (winactie)
Mama

Lekker dansen op de leukste zomerhits? (winactie)

Is jouw kind ook zo dol op dansen? Die meiden van mij in ieder geval wel. Ze kunnen dit de hele dag wel doen, lekker muziekje op en gaan! Hoe fijn is het als je niet ook nog druk hoeft te maken of de muziek wel geschikt is? Lees snel mee voor de winactie!

IMG 20160628 120913 1024x768 - Lekker dansen op de leukste zomerhits? (winactie)De fijnste zomerhits

Hier is uiteraard Justin Bieber of die ene Jonas broer echt favoriet. Maar ja, de tekst is niet altijd echt heel erg geschikt voor een 9 jarige, laat staan voor een meisje van 2. Nou kan ik Justin Bieber en vriendjes niet echt verbieden, maar ik vind het fijn in de auto bijvoorbeeld als ze allebei gewoon leuke liedjes meezingen, en ik niet “fucking”uit de mond van de kleine uit volle borst hoor meezingen bijvoorbeeld.

Dit is een heerlijke vrolijke cd met muziek voor heel klein tot alle leeftijden. Kleine Miya is dol op “hoofd, schouders, knie en teen” dus die staat regelmatig op repeat!

Zijn ze niet super schattig zo?

Dansen en muziek

Weetje: wist je dat dansen ook nog eens heel gezond was? Ze leren zo coördinatie, fijne en grove motoriek en ze zijn in beweging wat altijd goed is. Muziek leert ze luisteren en aandacht te vergroten.  

 

Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Zomerhits 2016. Uiteraard een 2 CD met de 40 leukste liedjes ennatuurlijk ontbreken de belangrijkste hits van dit moment niet.
Een CD die absoluut dus niet mag ontbreken in de slaapkamer van elk kind!

Op deze CD staan o.a. tracks van; Kinderen Voor Kinderen, Mainstreet, Sarah & Julia, Maan, Ronnie Flex en vele anderen

kidshits - Lekker dansen op de leukste zomerhits? (winactie)Winactie!!

Wil jij deze leuke dubbel cd ook winnen? Ik geef er maar liefst 5 weg!!! Je maakt dus enorm veel kans! Je doet mee door iemand op social media te taggen, of hieronder een berichtje achter te laten. De winnars krijgen zondag bericht. Ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt op social media, maar is natuurlijk geen verplichting!!

Facebook
Twitter
Instagram

Of zoek me op Snapchat! mommylovespink

Heel veel succes!

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Lekker dansen op de leukste zomerhits? (winactie)
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

11 Reacties

 • Fleur

  Er wordt hier in huis veel gedanst, dus een nieuwe CD met nieuwe nummer zou een zeer welkome afwisseling zijn

 • A schagen

  Leuk, ik heb regelematig mijn nichtjes een uurtje de auto en die zullen zo’n cd natuurlijk wel leuk vinden tijdens de rit. Doe graag mee. Ook voor mijn opleiding kan het altijd van pas komen (studeer Pedagogiek)

 • Heleen

  Leuk! Lekker met zijn vieren stuiteren in de auto, op weg naar de camping! Vooral de jongste van bijna 3 vraagt elke keer om “harde muziek, papa” in de auto 😀

 • Marcia K.

  Ohhh dat is echt iets voor onze meiden. Met name onze jongste kan haar mons niet houden en is de hele dag aan het neuriën en aan het zingen. Met deze cd kan ze helemaal los gaan!

 • Manon van Leijenhorst

  Leuk! Hier twee meiden die heel veel van muziek houden (1 en 4). Dat wordt oordopjes voor mama

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: