Lekker warm je bed in

Als ik ergens niet tegen kan dan is het rillen in bed. Ik hou ervan om lekker warm te liggen, met een heerlijk dekbed waar je in kan kruipen zeg maar. Wat vind jij?

Slapen!

Dat ik heel veel waarde aan mijn slaap hecht, dat weet je inmiddels wel. Dit kon je bijvoorbeeld lezen in mijn “I love Sleep” tag, of over de perfecte matras. Ik vind slaap gewoon heel belangrijk, zeker omdat ik er zo weinig van krijg.

Als ik dan in bed lig hou ik er van dat het bed strak is opgemaakt, om dan flink het dekbed los te rukken. Bij een dekbed kopen denk ik er ook altijd aan om hem extra groot te kopen, zodat hij goed onder de matras kan. Ook moet hij geschikt zijn voor alle seizoenen, maar hou ik niet zo van dubbele dekbedden. Hij moet niet te licht maar ook niet te zwaar zijn, en ben ik ook nog eens super allergisch voor van alles. Lekker veeleisend dus!

Dekbedovertrekken

En dan ben je bij het dekbed nog niet klaar. Ik ben nog veel moeilijker met dekbedovertrekken. Daar zitten deze eisen aan:

  • zacht
  • katoen
  • ademend
  • rustige kleur
  • liefst geen print

Ik hou heel erg van de minimalist hotel stijl in mijn slaapkamer. Dus eigenlijk het liefst helemaal wit of taupe bijvoorbeeld. Al zou ik zachtroze ook prachtig vinden, maar ben bang dat ik daar mijn man niet in krijg. Ik weet het, een enorm contrast met hoe ik de rest van het huis graag zie. Maar sinds ik meer met het interieur bezig ben voor ons nieuwe huis, kijk ik toch steeds meer naar wit en lichte tinten. Ik denk dat ons volgende huis een pastel huisje word, met heel veel wit toch. Nog steeds geen chroom of heel modern, maar toch wel zoet. Ik moet mij er namelijk nog wel comfortabel in voelen.

Nou ik draai mij nog even om!

 


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥