De warme mode trends van dit jaar zijn super comfortabel!

lekker warm de winter door

De winter staat voor de deur, en de modebewuste vrouwen onder ons hebben al een beeld wat voor moois er te dragen valt deze winter. We zijn het er overigens helemaal mee eens wat de trends betreft. Aan de ene kant oversized dan weer strak, en kleurrijk is.  Verder warme lederen sjaaltjes op het hoofd en ski-jassen. Zomerjurken gecombineerd met winterlaarzen. en natuurlijk de winterjas. 

Of je nu op  het werk gaat of op een winter feestje gezellig gaat “snow-chillen”

Je kleding moet zoals het hoort in de winter, niet alleen je lichaam warm en cozy houden, maar ook vlot, en bij de tijds zijn. De mode-bazen hebben het weer voor elkaar gekregen om precies te doen wat van ze verwacht wordt, en jij en ik kunnen er inspiratie uit halen, en ons helemaal laten meeslepen door de oneindige mogelijkheden die de nieuwe wintermode ons biedt. Bovendien met de energieprijzen van dit jaar, kunnen we niet warm gekleed genoeg gaan! 

Oversized  warme mode

Oversized warme mode speelt een belangrijke rol in de winter ontwerpen van 2021-2022.

Modeontwerpers laten zich vaak inspireren door populaire figuren, en dit jaar heeft de oversized trend een comeback gemaakt. Was het zo dat rappers in de jaren 90 die trend populair maakten. Billie Eilish heeft die trend teruggehaald, en waarschijnlijk de mode mensen een kick gegeven, die ze verwerkt hebben in de wintermode. In elk geval kunnen we weer genieten van die oversized kleding. Draag lekkere ruime dames ski jassen of ga zelfs voor de heren ski jassen voor een ultra oversized look. 

De grote flanellen shirts, of ribfluwelen overhemden staan echt super op weer een legging en een overhemd. Gecombineerd met fijne hoge gympen of laarzen!

warme mode

 

Kleurig en fleurig de winter in

We hebben een figuurlijk kleurloze periode meegemaakt vanaf 2020, maar gelukkig ziet het ernaar uit dat 2022 niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk juist kleurrijk zal zijn. We gaan dus lekker uit ons dak met felle en frisse kleuren om een gezond uiteinde en een geweldig nieuwjaar te hebben. Alles mag! Bloemen prints, grafische prints, all in one pink. Oranje maakt dit najaar een flinke comeback!

 

De lekkerste winterjassen

  • De puffer coats,
  • Kleine en grote gewatteerde jassen waarvan de mosgroen quilted jas op iedere fashionista haar lijstje staat. De meisjes ski jassen zijn net wat strakker en kleiner, en komen meestal in meer kleuren. Zeker niet de meisjes sectie overslaan dus als je een kleine maat hebt.
  • Strakke jumpsuits,

Door de skipiste geĂŻnspireerde kleding zullen overal opduiken waar de chique mensen vertoeven.

  • Een keur van metallic en Fake leather 
  • Fake bont, plus combinaties daarvan lang of kort. 

Als het echt koud is combineer je het vooral voor de kinderen met leuke meisjes skibroeken. Kinderen hebben het toch sneller koud dan wij! Wat vind jij van de warme winter mode dit jaar??

Lekker warme mode deze winter


Lees vooral ook:Vriendelijke disclaimer:

De content op dit blog is puur informatief. Het is geen vervanging voor professioneel of medisch advies.  Wij geven tips en suggesties, dat betekent niet dat je het klakkeloos moet opvolgen. Wij nemen daar geen verantwoording voor.  Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug.Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site/ pink press. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥
   

You Might Also Like