lekker eten - We LOOOOVE Wagamama en andere lekkere (vega) eettentjes
Healthy Lifestyle

We LOOOOVE Wagamama en andere lekkere (vega) eettentjes

Ik ben dol op eten. Dus vaak genoeg ga ik lekker ergens een hapje eten. Aangezien ik steeds minder vlees eet, let ik wel op de kaart of er ook echt lekkere vega alternatieven zijn. Dit is mijn top 3 van het moment, en een paar food festivals! 

 

1| Wagamama

Hier kan ik serieus elke dag eten. Ik moet bekennen dat ik vaak ga voor de seafood ramen (soort van noodlesoep met heel veel vis) maar hun Yasai Ramen is ook echt goddelijk. Met gefrituurde silken tofu. Yum! De vega gerechten bij Wagamama zijn gewoon lekkere volledige maaltijden. Niet zo van we hebben het vlees er maar afgelaten. Hier heb je een blaadje sla. Nee, echt lekkere noodles en curries.

 

2| Rode peper en Basicilum

Dit restaurantje zit in Ede, en is 1 van mijn favorieten. Ze hebben lekker biologisch eten en ook de vega keuze is weer om te smullen. Ik zou echt elke dag hun broodje avocado kunnen eten. Maar ook de groentefriet is super de moeite waard!

 

3| The Happiness Kitchen

In Eindhoven heb je dit kleine cafeetje, en ik ben daar even snel naar binnen gedoken met Keira toen wij daar een weekend waren. De display alleen al is om te watertanden. Daar mag je ook lekker uit kiezen.

4| Food festivals

Binnenkort beginnen ook weer alle food festivals en ik kan niet wachten!! Hier in Ede gaan wij altijd naar Eten op rolletjes, dat is zo super gezellig. Helemaal met mooi weer gaan wij zeker vaker dan maar 1 dag. Lekkere live muziek, drankje erbij… Ook heel leuk voor de kinderen trouwens, want er is altijd wel iets lekkers voor hun, en een springkussen of knutselen of iets dergelijks. Begin juli komt een groot Vegan festival in Amsterdam. Met meer dan 40 lokale en internationale food stands, seminars over groen leven en vegan food. Ook worden er documentaires gedraaid en zijn er live optredens. 

 

Waar eet jij graag? En kijk je ook zo uit naar zomer food festivals?Lekker eten 1 - We LOOOOVE Wagamama en andere lekkere (vega) eettentjes

 

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - We LOOOOVE Wagamama en andere lekkere (vega) eettentjes
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

14 Reacties

 • Patricia

  Ik heb nu inmiddels al zoveel positieve dingen over Wagamama voorbij zien komen dat ik daar als vegetariër nu ook wel echt een keer heen moet 🙂

 • Kaylee

  Food festivals!! Ik vind dit zó leuk!! Vaak eet ik vega wanneer ik niet thuis ben!

 • Hippiemeisje

  Oh fijn,

  Ik ben ook geen echte vleeseter, eigenlijk bijna verggie op 2 keer per maand na of zoiets…
  Hier is nu ene foodtruckfestival in de stad, maar het is zo een slecht weer vandaag en gisteren en eergisteren kon ik dan niet. Ze zijn wel leuk, maar hjet kost er wel behoorlijk wat geld, vind ik, voor wat je krijgt. Maar hé, er is wel sfeer en gezelligheid en dat halat me ook telkens over de streep!

 • Armande

  Hier in Duitsland is het altijd stumperen met de vega opties, maar het lijkt me heerlijk eens wat nieuwe dingen te kunnen proeven.

 • esther

  Ja zo gezellig altijd, tenminste als het weer meezit. Valt mij altijd op dat het eten vaak zo goed is op die festivals en het helemaal niet zo lastig is al veggie : )

 • Laura / fitfunfab.nl

  Heerlijk klinkt het! Eet zelf ook niet meer zo vaak vlees en vind het super om te zien dat er steeds meer alternatieven zijn. Ben ook gek op van die leuke foodtruck festivals!

 • Valérie

  Hmmm ik eet gewoon alles graag eigenlijk! En foodtrucks zijn ook zo leuk en gezellig! Heerlijk zo overal een hapje eten en sluimeren door de trucks…

 • Nathalie - Volgmama.nl

  Ik vind de foodtruck festivals altijd erg gezellig en leuk! Dan krijg je kleine porties en kun je van alles en nog wat proeven voordat je vol zit. Ook de muziek en de sfeer, geweldig!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: