Close

Ik ben dol op lekkere toetjes en cocktails!

Wat is er leuker tijdens de vrije dagen dan heerlijk lang tafelen? Precies, lekkere toetjes en cocktails erbij. De meeste recepten hieronder zijn ook nog eens alcoholvrij te maken. Handig als je zwanger bent, of voor de kinderen bijvoorbeeld een extra feestelijk drankje!

De lekkerste cocktails en toetjes

Heerlijk toch lekker smullen van een super decadent toetje volgeladen met drank? Of zo een mooie cocktail wat al een feestje is om naar te kijken? Dat maakt het dan toch even af. Ik denk dat mijn kinderen de Jip en Janneke champagne ook wel zat zijn, en weet zeker dat ze deze cocktails echt kunnen waarderen. De alcoholvrije versies natuurlijk!

De lekkerste toetjes met drank!

De meeste van de recepten hieronder kunnen ook zonder drank. Die kun je vervangen met een sap in de smaak, of bijvoorbeeld limonade. Dit staat in de recepten zelf ook aangegeven.

Chocolademouse met Amurala

Portugese Sweet Cream

Italiaanse fruit tiramisu

Advocaat mousse met mascarpone

Licor 43 Orochata semifreddo

Aperol spritz jelly

Schwarzwalder kirsch triffle

Chocolade ijs zonder machine

Sinterklaas Tiramisu in een glaasje

Filotaart met peer en pecannoten

Vegan coconut cake

Ik ben dol op cheesecake, deze recepten zijn nieuw voor mij!

Port bramen cheesecake 

Malteser Baileys cheesecake

Vegan Baileys cheesecake Deze maak ik binnenkort voor mijn vegan vriendin die er voor heeft gezorgd dat ik van mega vleeseter naar flexitariër ben gegaan, en hard op weg ben al naar vegetariër.

Roze koeken cheesecake

Lekkere toetjes met whiskey

No-bake chocoladetaart met Baileys en Oreo’s

Whiskey roomijs met bacon karamel kruim

IJs met whiskey

De lekkerste cocktails

Ook deze kunnen of zijn een aantal zonder alcohol. Vervang het gewoon met een limonade in die smaak waar dat kan.

Smash Beirut

Sgroppino

Salted caramel white Russians 

Bellini met frambozen en spritz

Gingerbread white Russian

Sex on a snowbank Zo mooi op de wintertafel, maar proeft lekker zomers met Malibu.

Banana freakshake Voor een meer volwassen versie doe je er gewoon bananen likeur bij. Lekker!

Ik raad je aan niet alles tegelijk te proberen want dat kan nog eens verkeerd uitpakken. Maar volgens mij is dit mijn lekkerste blog uit geschreven. Wat denk jij?

De meeste toetjes kun je wel al een dag van te voren maken, dit scheelt je op de dag zelf weer. Handig als je een mega menu van plan bent. Ik ben heel benieuwd of jij nog lekkere recepten hebt of weet, laat ze vooral onder dit bericht achter en dan plaats ik ze hier bij dit bericht.

Van vleeseter, naar flexitariër, naar vegetarier, naar vegan?

Aankomende weken komen er nog meer tips voor voorgerechten, hoofdgerechten en tussendoortjes. Allemaal vegan/vegetarisch omdat ik dat zelf meer wil doen, maar ook omdat jullie daar massaal voor naar mijn pagina komen. Super leuk, blijkbaar zitten we op dezelfde weg. een groepje wannabe vegans die het nog niet helemaal lukt.

En om even je schuldgevoel weg te halen (die ik soms ook heb): we doen ons best! Het hoeft niet allemaal in 1x. Elke verandering die je maakt, en elke keer geen vlees is een stap voor het milieu en de dieren. Met alle lekkere vleesvervangers hoeft het ook niet zo heel moeilijk te zijn?

Binnenkort komen er ook lekker ouderwetse recepten, maar dan met vleesvervangers!

 

About Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, en gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. Liefs xoxo

1 thought on “Ik ben dol op lekkere toetjes en cocktails!

Comments are closed.

Tips bij opvliegers Q&A over de overgang