Let’s make a selfie!

Jaaaaaaa!!! Ik ben om!! Vond ik de selfie stick het top punt van narcisme, vind ik hem nu geweldig!! Ok, ik geef toe, als blogger moet je wel een beetje narcistisch zijn, want je schrijft zodat iemand je leuke stukje leest, anders had je het wel thuis in een dagboek gezet, of niet openbaar gemaakt iig. Foto’s horen daar ook een beetje bij.

Selfie stick

Ik kreeg een Mobiparts Wireless Bluetooth Selfie Stick in het roze (uiteraard als Pink Press). En kon niet wachten om hem uit te proberen, We hadden Keira naar kamp gebracht, en ging met kleine Miya nog even naar het water daar in de buurt. Zo kon ik meteen de selfie stick proberen. Hij rekt behoorlijk uit, en je kunt dus echt de hele achtergrond erbij nemen. Ook de echte selfies lijken een stuk beter te lukken.

selfie
ja,ja.. ik weet het, ik MOET DRINGEND naar de kapper!!

De HUAWEI

Omdat ik de grootste kluns op aarde ben, had ik weer eens een kapot scherm. Gelukkig kreeg ik een KEES Clear Screen Protector Huawei Ascend Mate 7, en ik hoop maar dat mijn scherm dit keer wat beter beschermd is, iig tegen de Picasso kwaliteiten die Miya overal op wil tentoonstellen.

HUAWEI hoesje
De bubbeltjes hoeven er niet in te zitten hoor, ik ben gewoon iets minder handig/geduldig 😉

Ook kreeg ik een KEES Lederlook Portemonnee Hoesje Ascend Mate 7 (Roze natuurlijk) uit de Huawei Ascend Mate 7 hoesjes collectie. Heel handig kun je daar gewoon je visite kaartjes in doen, en met een magneetje gaat hij dicht. Kun je overal wel iPhone hoesjes vinden, voor de HUAWEI is dat toch wat moeilijker. Dus dit was voor mij een uitkomst.

TelecomTelecom is sowieso wel snel, ze hebben nu al tig nieuwe accessoires en beschermhoesjes van de Samsung Galaxy S6 Edge+

Nou ik ga lekker naar buiten, het is weer Time for a selfie!!

Fijne dag!


Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Je bent zelf verantwoordelijk voor waar jij je geld uitgeeft, je kunt dit niet verhalen op deze site. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen.♥  

3 thoughts on “Let’s make a selfie!

  1. In Parijs zagen we de hype, selfie sticks… overal! Voor jezelf inderdaad een staaltje zelfverheerlijking 2.0 maar hey! Als blogger hoort het gewoon in mijn toolkit. Ha! Excuus #1! En dan die superfoto’s van mijn gezin, zonder een nietsvermoedende toerist lastig hoeven te vallen (#2). Ik ga er ook eentje kopen. Nu nog een GoPro camera en dan ben ik helemaal klaar voor het komende blogjaar.

Comments are closed.