ei - Letters leren is een eitje. Met winactie!
ADHD etc.,  Mama,  simpel leven

Letters leren is een eitje. Met winactie!

Letters leren is een eitje. Toen ik de titel zag werd ik meteen razend nieuwsgierig! Ik ben zelf geen held met spelling, en ook mijn meisje heeft er nog wat moeite mee. Met dit boekje zou het dus een eitje moeten zijn. Lees mee hoe ook jij zo een boekje kunt winnen!

Review Letters leren is een eitje

Ik heb het boek “Letters leren is een eitje” eerlijk waar eerst zelf gelezen. Ik moest natuurlijk wel weten of hij geschikt was voor kinderen.. -ahum- . Maar wow wat een slim bedacht boekje! Ik ken nog wel wat bloggers die hem best eens zouden mogen bestellen, maar ik noem geen namen :D. Zelf krijg ik ook regelmatig op mijn kop van de spellingsmaffia, maar ik heb dit boekje dan ook nu naast mijn laptop liggen als de kleine er niet in leest..

SAM 0533 1 1024x683 - Letters leren is een eitje. Met winactie!

Met handige tips en truukjes om te leren lezen. Mijn meisje heeft vooral moeite met de D en de B, of de 2/z/s. En juist daarvoor staan hier hele handige en makkelijke tips in. Het wordt uitgelegd vooral in plaatjes, wat voor de beelddenkers vooral enorm handig is.

Zelf ben ik ook een beelddenker, en puur theorie is gewoon niet zo makkelijk te behappen. Met plaatjes en een visual erbij, snap ik het gewoon beter, en onthoud ik dat makkelijker. Ik kan mij dus heel goed voorstellen dat kinderen die al moeite hebben met concentreren, hun aandacht er beter bij houden als er een beeld bij is.
SAM 0536 1 1024x683 - Letters leren is een eitje. Met winactie!SAM 0528 1 1024x683 - Letters leren is een eitje. Met winactie!

SAM 0527 1 1024x683 - Letters leren is een eitje. Met winactie!

SAM 0526 1 1024x683 - Letters leren is een eitje. Met winactie!

Dit boekje is eigenlijk voor kinderen vanaf 6 jaar ongeveer, of die net beginnen met lezen. Maar ik kan het je zeker aanraden als je kind wat ouder is en gewoon wat meer moeite heeft met bepaalde klanken, of met lezen bijvoorbeeld.

Winactie!

Ik mag “Letters leren is een eitje” ook weggeven! Hoe leuk is dat! Ken jij iemand die dit boekje wel zou kunnen gebruiken doen dan snel mee! Je kunt hieronder reageren, of op social media. Delen is lief en meer kans! Zorg je wel dat je 1 van de social media liked?

De winnaar krijgt binnen een week bericht!

Succes!

Hoe staat het met jouw spelling?

Volg mij!

Judith

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo
img 20180308 204700 300 - Letters leren is een eitje. Met winactie!
Volg mij!

Op Pinkpress.nl wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Hier word jij niet slechter van, wij wel beter. Ook krijgen wij soms betaald of een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd, al kan ik je vertellen dat wij wel gewoon vrouwen zijn die blij worden van een cadeau. Die enthousiasme vind je natuurlijk terug. Voor meer informatie kun je de algemene voorwaarden nog doorlezen. 

Hi! Welkom bij Pink Press! Ik ben Judith, ondernemer, meisjes mama, lijd aan heel wat afkortingen en ben anders dan de rest. Lees lekker mee of stuur je eigen verhalen in. Hier mag alles. Liefs xoxo

13 Reacties

 • Claudia Diependaal

  Ik had hem ergens gewonnen. Is alleen nooit aan gekomen en ik weet niet meer waar ? zucht.

 • Linda Raaijmakers

  Graag voor onze tweeling Lucas en Eva die al helemaal met letters bezig zijn 😀

 • Liesbeth

  Leuk, leuk, leuk! Ik ben juf in groep 3 en dit boek wil ik heel graag in de klas hebben! Ik ga nu heel hard duimen dat deze mooie prijs naar onze school toe komt!

 • Monique Lette

  Erg leuk! Rens, mijn zoon, heeft een communicatieve beperking dus voor hem is lezen ook een opgave. Voor hem zou deze ondersteuning ideaal wezen.

 • Jessica

  Echt wat voor mijn dochter … ze gaat volgende week starten in groep 3. Loopt sinds haar geboorte achter, heeft een jaar langer gekleuterd en we zijn benieuwd hoe ze het gaat doen. Dit boekje zal haar vast en zeker op weg helpen en de juffen versteld doen staan! 🙂

 • Réwana

  Kijk hier hebben we dan echt wat aan, klanken en beeld, moet lukken toch, en mama is nooit te oud om bij te leren;)))

 • Linda zijderveld

  O dat zou een mooi en leerzaam boek zijn voor mijn dochter. Nu word ze soms paniekerig en huilerig als ze het even niet meer weet. Hoe iets te schrijven. Ik gun haar de rust als ze meer zelfvertrouwen en zekerheid krijgt.

 • Esther N

  T lijkt me een geweldig boek voor mijn mannetje! Hij is nog geen 6, maar wel al enorm bezig met letters. Zelf schrijf ik tegenwoordig soms stukjes op de lokale nieuws website, een beetje ondersteuning daarbij is ook nooit weg 😀 😉

 • Nicol meewis

  Wat een gave actie!
  Ons zoontje Milan, die net naar groep 3 is gegaan heeft ook moeite met de letters D,B,T.
  We lezen elke avond een boekje voor en nu ook de boekjes die hij zelf kan lezen.
  Alleen is dat laatste toch wel moeilijk;)
  Wat zou het handig zijn voor hem om dit fijne boekje te mogen winnen.
  Dan snapt hij de letters vast beter!

 • Marjo

  Oooooh heel graag!!! Voor beide kindjes. Juist de jongste kan hier veel aan hebben in verband met nu moeite met sommige klanken, voor de oudste waardevolle ondersteuning altijd goed!

 • Bianca

  Wat leuk! Mijn dochtertje heeft nog een beetje last met taal/spelling en als dit boekje daarbij kan helpen, zou dat leuk zijn. Ik maak dus graag een kans xx

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: